Kaymakamlıkta güvenlik toplantısı

Kaymakamlıkta güvenlik toplantısı
Karacabey’de yerel seçimler öncesi Kaymakam Dursun Balaban, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.
Kaymakamlık Makamındaki programda Emniyet Müdürü İsmail Aşkınoğlu ile Jandarma Başçavuş Mehmet Tosun hazır bulundu.
Seçimlerin huzurlu ve güvenli yapılması amacıyla toplandıklarını dile geti-ren Kaymakam Dursun Balaban, tüm partilere başarı diledi.
Yerel seçimlerin tüm ülke için hayırlı olmasına işaret eden Balaban, “İlçemiz, seçim zamanlarındaki centilmenliğiyle bugüne kadar güzel örnekler sergilemiştir. Bundan sonra da umuyorum ki, böyle olacaktır” dedi.
Adaylardan ve parti temsilcilerinden propaganda süresi boyunca çevre ve gürültü kirliliği konusunda hassasiyet göstermelerini isteyen Kaymakam Balaban, “Demokratik çerçeve içerisinde siyaset yapılmalıdır. Karacabey’de aile gibiyiz. Her zaman yüz yüze bakıyoruz. Kırıcı ve insanlık dışı söylem ve hareketlerden kaçının. Bu bir yarıştır ve bu yarışta sadece bir kişi kazanacaktır. Sizden isteğimiz olumsuzluklara meydan vermeden centilmence davranmanızdır. Karacabey halkının, en doğru bulduğu adayı göreve getireceğine inanıyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.