Kaymakam Saçan’dan hüzünlü veda

Mustafakemalpaşa Kaymakamı Adem Saçan, Vali Yardımcısı olarak atandığı Sakarya gidişi öncesi personelle veda-laşırken gözyaşlarını tutamadı.
            5 yıllık görevinin ardından Mustafakemalpaşa’ya veda eden Kaymakam Adem Saçan, kendisi için düzenlenen uğurlama töreninde duygulu anlar yaşadı.
            Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen törene Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Murat Gürdal, Başkomiser Zeki Beyhan, eski Belediye Başkanı Hayri Öztetikler, belde belediye başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, resmi daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, okul müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
            Kendisini uğurlamaya gelenler ile tek tek helalleşen Saçan, gösterilen ilgiden oldukça etkilendiği gözlendi. Saçan burada yaptığı konuşmasında “5 yıldır bu güzel ilçede ve bu güzel insanların arasında görevimi layıkıyla tamamladım. Ben Türk bayrağının dalgalandığı her yerde görevimi yapmak için yetiştirildim. Görevim gereği ilçeden ayrılmış olsam da sizlere iki evladımı emanet ediyorum. Gittiğim yerde bir kapınız olduğunu unutmayın” dedi.
            Daha sonra eşi Nazmiye Saçan ile birlikte özel otomobiline binen Adem Saçan alkışlar arasında Mustafakemalpaşa’dan uğurlandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.