Kayışoğlu, destek istedi

CHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Avukat Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Karacabey İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek destek istedi.
CHP’den milletvekilliği için yola çıkan Nurhayat Altaca Kayışoğlu, önceki gün Karacabey İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Partililerle bir araya gelerek kendini tanıtma fırsatı bulan Kayışoğlu, “Partimizin ön seçim kararı büyük heyecan yarattı. Önseçim kararı çıktıktan sonra bu demokrasi şenliğinde ben de yerimi almak istedim. Partide gençler olsun, kadınlar olsun, yeni yüzler ön plana çıksın isteniyor. Ben de buna güvenerek yola çıktım. Bir kadın olarak, bir anne olarak, bir genç olarak, bir hukukçu olarak, bir insan hakları savunucusu olarak, toplumsal duyarlılık anlamında nerede bir sorun varsa orada bir eylemci olarak her zaman yerimi aldım, bundan sonra da milletin bir vekili olarak yerimi almak istiyorum” dedi.
“İktidar olacağımıza inanıyorum”
Avukat Nurhayat Altaca Kayışoğlu Kayışoğlu açıklamasını şöyle sürdürdü; “Bu seçimde iktidar olacağımız. Koşullar çok uygun. Bu her anlamda böyle. Ekonomik anlamda, sosyal anlamda, özgürlükler anlamında, hukuki anlamda böyle. Her anlamda kendimizi anlatabileceğimiz, insanların da inanabileceği bir noktadayız. Diyoruz ki, ‘Devlet adaletli olmalıdır. Laik olmalıdır. İhanet içinde olmamalıdır. Özgürlüğü, bağımsızlığı, çağdaşlığı savunmalıdır. İnsan haklarına saygılı olmalıdır.
Bunun için adayım. Az laf, çok iş yapmak taraftarıyım’ ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.