Kavga değil, hizmet konuşulmalı!

 

Mustafakemalpaşa’yı ziyaret eden Halkın Sesi Partisi (HAS) il yöneticileri, İlçe Başkanı Mustafa Ünlü ile birlikte Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'ı ziyaret etti.

İl Başkan Yardımcısı Mehmet Torun, “Milletin ihtiyaç ve taleplerini önceleyen, insan merkezli bir siyaset anlayışını ortaya koymalıyız” dedi.

Kategorik olarak hiçbir şeye karşı olmadıklarını ifade eden Torun, siyasi partilerin birbirini düşman görmesinin birlikte yaşama ve demokrasi kültürlerine uymadığını kaydetti.

Hizmetlerden dolayı Kurtulan'a teşekkür eden Torun, vatandaşa en faydalı hizmeti sunmak için tüm tarafların aynı masa etrafında buluşmasının önemine dikkat çekti. Açıklamasında siyasilere çağrıda bulunan Torun, “Kavgayı bırakıp, bugünümüzü ve geleceğimizi planlayalım. Millete en iyi hizmeti ne şekilde sunacağımızı konuşalım. Geçen vakit, milletin vaktidir” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kurtulan ise, yapacağı yatırımları muhalefet partilerinin desteklerine sunduğunu, en büyük katkının da HAS Parti'den geldiğini açıkladı.

Muhalefet partilerinin ilçe başkanlıklarını ziyaret ettiğini hatırlatan Kurtulan, “Hep birlikte ilçemizi daha yaşanır, daha çağdaş bir düzeye getirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.