“Kardeşlik Üşümesin!”

İHH Karacabey İlçe Temsilcisi Mustafa Sevinç, her zaman mazlumların yanında olduklarını belirterek, “Kardeşlik Üşemesin” kampanyası kapsamında Suriyeli savaş mağduru insanlar için toplanan 2 yardım tırını bölgeye ulaştırdıklarını duyurdu.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan İHH İlçe Temsilcisi Mustafa Sevinç, “Suriye’de savaş vahim bir krize sebep oldu. Kimyasal silahlar ve bombalar hiç çekinilmeden kullanıldı. Kadim şehirler yerle bir edildi. Milyonlarca insan evlerinden yurtlarından sürüldü. Ve milyonlarca insan şu an bu zorlu kış şartlarında kamplarda yaşam mücadelesi veriyor.

Kriz başladığından bugüne Türkiye, hep savaş mağduru bu mazlum insanların yanında durdu ve hala da durmaya devam ediyor. İHH Karacabey Temsilciliği olarak biz de, bu mazlum insanlara destek olmayı sürdürüyoruz. ‘Kardeşlik Üşümesin Kampanyası’ kapsamında yuvalarını ısıtmak, sofralarında aş olması için gıda, kışlık giysi, yakacak kömür ve odundan oluşan iki yardım tırı hazırlayarak bu mazlum insanlara gönderdik. Tırlarımızın hazırlanmasında emeği geçen çiftçilerimize, bağışçılarımıza ve gönüllülerimize teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.