Karaca, Karabükspor’u 3-1 mağlup etti

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karacabey Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği Karabükspor’u 3-1 mağlup etti.

Geçtiğimiz Cumartesi günü M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Yusuf Ziya Gündüz, Emre Alagöz ve Ahmet Ulu’dan oluşan hakem üçlüsü yönetti. Mücadeleye Karacabey Belediyespor; Hasan Kaya, Ömer Faruk Gümüş, Rasimcan Değirmenci, Onur Özcan (Dk. 82 Temel Taşkın), İlyas Yılmazer, Alper Karaman, Sergen İlhan, Abdullah Dıjlan Aydın (Dk.71 Taşkın Kartal), Arda Yılmaztürk, Sefa Durmuş (Dk. 46 Ömer Çetinbaş) ve Berk Ali Nızam (Dk. 86 Mehmet Alp Karaman) onbiriyle çıktı.

İlk yarıda rakibine göre daha atak futbol sergileyen temsilcimiz Karacabey Belediyespor 20’nci dakikada Sadık Arda’nın ayağından bulduğu gol ile ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

İkinci yarıya da hızla başlayan mavi-siyahlı ekip 56’ncı dakikada Ömer ve 81’nci dakikada Sadık Arda’yla bulduğu gollerle 3-0 öne geçti. Mücadelenin 85’nci dakikasında Karabükspor atağında Uğurcan’ın attığı gol ile skor 3-1’e geldi. Mücadelede başka gol olmayınca Karacabey Belediyespor sahasında konuk ettiği Karabükspor’u 3-1 mağlup etti.

Karacabey Belediyepsor aldığı bu galibiyet ile topladığı 25 puan ile 9’ncu sıraya yükselirken, 30 Aralık Çarşamba günü saat 13.00’te Turgutluspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.