Karaoke Partisi’ne hazır mısınız?

*Hey İsmail  Teras Cafe’de  Cuma günü  akşamları  yerel  yetenekler  sahne alıyor.

*Sesine güvenenlerin sahne aldığı yarışmalara Karacabeyliler büyük ilgi gösteriyor.

Karacabey’de işletmeciliğini emekli Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Bayraktar ve eşi Zahide Bayraktar’ın yürüttüğü “Hey İsmail Teras Cafe” ilginç ve farklı etkinlikleriyle dikkat çekiyor. Her hafta, akşamları yapılan farklı etkinlikler göz kamaştırıyor.
Hey İsmail Teras Cafe etkinliklerine her geçen gün bir yenisini ekleyerek Karacabeylilerin gözde mekanı olmayı başardı. Teras Cafe 7’den 70’e her kesimden ilgi gören yarışmalarıyla, müzik ziyafetleri, zengin menüsü ve nezih ortamıyla göz dolduruyor. Karaoke Partilerine kaldığı yerden tüm hızıyla devam edeceklerini belirten Şaban Bayraktar, “Gençlerin boş zamanlarını değerlendirmek ve hoşça vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Cuma akşamları saat 19.00-23.00 saatleri arasında gençlerimizin özgüvenlerini daha da arttırmak için Karaoke yarışması düzenliyoruz. Konuklarımızın oyları ile 1. gelen yarışmacımızı plaket ve menü ile onurlandırıyoruz. Tüm halkımız davetlidir. Yarışmamıza katılmak ve eğlencenin doruğuna ulaşmak isteyen herkesi Atatürk Bulvarı Öktemler İşhanı Türkcell üzerindeki Hey İsmail Teras Cafe’mize bekliyoruz. Eğlenceli bir akşam yaşamak, sevdiğiniz şarkıları gönlünüzce söylemek isteyenleri bekliyoruz” dedi.
Fast food çeşitlerinin yanı sıra farklı damak zevklerine hitap eden içeceklerle sektörde iddialı hizmetler sunan Hey İsmail Teras Cafe’nin işletmecisi Bayraktar, “Tüm Karacabey halkına hitap edecek zengin menümüzle ve film gecelerimizle, Karaoke Partimizle, dans yarışmalarımızla, canlı müzik ziyafetimizle ve diğer etkinliklerimizle aldığımız memnuniyetten gurur duyuyoruz. Menü çeşitlerimizde yer alan; Brunch kahvaltı, Ayvalık-Bandırma-Susurluk tost çeşitleri, kumru, patso, köfte, tavuk şiş, şinitzel, hamburger, cheeseburger, sosisli, tostburger, pasta çeşitleri, waffle, mantı, çiğbörek, gözleme, hoşmerim, baklava, sütlaç, kazandibi, keşkül, çikolatalı pasta, muzlu pasta, frambuazlı pasta, kestaneli pasta, profiterol, çikolata şelalesi, ekler, supangle, vaffle tatlı ve pasta çeşitleri, çay, Türk kahvesi, americano, espresso, cappuccino, cafe latte, Latte macchiato, İce coffee, cola, fanta, ice tea, ayran ve sıkma meyve suyu içecek çeşitlerimizi değerli müşterilerimize geniş ve nezih ortamımızda sunuyoruz. Ayrıca parti, kokteyl ve doğum günü gibi organizasyonlara da ev sahipliği yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.