Karaoke gecelerinde coşku tavan yaptı

Karacabey Hey İsmail Teras Cafe’de sesine güvenenlerin sahne aldığı Karaoke geceleri yoğun ilgi görüyor.
Birbirinden keyifli etkinlikleriyle Karacabey’de rüzgar gibi esen Hey İsmail Teras Cafe eğlencenin doruğuna ulaşmak isteyenleri zengin menüsü ve nezih ortamıyla ağırlıyor.
Her Cuma akşamları Karaoke Partisiyle, sevdikleri parçaları gönlünce söylemek isteyenleri buluşturan Atatürk Bulvarı Öktemler İşhanı Türkcell üzerindeki Hey İsmail Teras Cafe, renkli görüntülere sahne oluyor.
7’den 70’e halkın yoğun ilgi gösterdiği Karaoke Partisi’ne geçen hafta Cuma akşamı, Farabi Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte katılarak eğlencenin doruğuna ulaştı. Gecede, Gülşen Göçebe 43 oyla “Sigaramın Dumanı” adlı parçayla birinciliği kaptı. Geçtiğimiz Cuma akşamı da Karaoke Partisi’ne katılan öğretmenler geceye renk kattı. Öğretmenlerden Selin Belli, Selcan Aysal ikilisi seslendirdiği Haluk Levent’in “Akdeniz Akşamları” parçasıyla izleyicilerden tam not alarak birinci sırada yer aldı. Hey İsmail Teras Cafe İşletmecisi Zahide Bayraktar, birincileri plaketle onurlandırarak, menü hediye etti. Ayrıca gecenin sürpriz çekilişinde Özge Acar, Tayfun Kırnık ve M. Fatih Yağdı menü kazandı.
İşletmeciliğini emekli Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Bayraktar ve eşi Zahide Bayraktar’ın yürüttüğü “Hey İsmail Teras Cafe” her Cuma akşamı gerçekleştirdikleri Karaoke Partisi’ne hoşça vakit geçirmek isteyenleri davet ediyor. Şaban Bayraktar, “Karaoke Partilerimiz her hafta büyük ilgi görüyor. Gelin hep beraber şarkılarla eğlenelim. Amacımız yerel yeteneklerimizi ağırlayarak, gençlerin özgüvenlerini daha da arttırmaktır. Hafta sonları yaptığımız birbirinden güzel farklı gecelerimizle Karacabey’de eğlencenin Hey İsmail Teras Cafe’de yaşandığını kanıtlıyoruz. Tüm halka hitap eden dans yarışmalarımızla, film gecelerimizle, canlı müzik ziyafetimizle ve zengin menümüzle konuklarımızı en güzel şekilde ağırlayarak, aldığımız memnuniyetten gurur duyuyoruz. Ayrıca parti, kokteyl ve doğum günü gibi organizasyonlara da ev sahipliği yapıyoruz. Kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini belirten, Bayanların günlerinde de hizmet vermekteyiz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.