Karadenizliler Derneği’nden yeni İl Sağlık Müdürü’ne ziyaret

Karacabey Karadenizliler Derneği yöneticileri, Bursa İl Sağlık Müdürlüğü’ne atanan hemşehrileri Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Karacabey Hemşehri Dernekleri Federasyonu Başkanı ve Karadenizliler Derneği Başkanı Osman Bektaş, beraberindeki Karacabey Karadenizliler Dernek Başkan Yardımcısı ve Karacabey Devlet Hastanesi Kardiyoloji Bölüm Hemşiresi Ayşe Başar, Karacabey Karadenizliler Derneği Üyesi Engin Başar ve Karacabey Devlet Hastanesi Ortopedi Uzm. Dr. Hüseyin Yetkin,  Bursa’nın yeni İl Sağlık Müdürü hemşehrileri Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’a yeni görevinde başarı diledi.

Ziyarette konuşan Karacabey Hemşehri Dernekleri Federasyonu Başkanı ve Karadenizliler Derneği Başkanı Osman Bektaş, “Değerli hemşehrimiz, İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’a görevinde başarılar dileriz. Allah utandırmasın. Şehrimizin sağlık alanında kalkınması için en verimli şekilde çalışacağına yürekten inanıyorum. Sağlık hizmetlerinin kalitesi ve ulaşılabilirliğinin artırılması ile sağlık çalışanlarına yönelik olarak yapılacak her türlü çalışma veya projeye destek veremeye hazırız.” dedi.

Karacabey Karadenizliler Derneği yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz da, Balıkesir İl Sağlık Müdürü olarak görev yaparken komşu il olan Bursa ile işbirliği içinde olduklarını vurgulayarak, “Bursa, Türkiye’deki dördüncü büyük il, aynı zamanda tarihi bir kent. Bu göreve layık görülmek benim için büyük bir gurur. Bursa’da başarılı olmak çok önemli. Elimizden geleni ortaya koyma ve hizmet etme arzusu içindeyiz. Aynı şekilde Karacabey’deki sağlık hizmetlerinin kusursuz verilmesi noktasında da çalışmalarımızı tavizsiz yürüteceğiz. Özellikle bu pandemi döneminde sağlık çalışanlarımızın değeri bir kez daha ortaya çıktı. Gerçekten fedakârca görevlerini yerine getiriyorlar. Bursa’daki sağlık ordumuzla birlikte zorlu pandemi sürecini de başarıyla atlatacağımıza inanıyorum.” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.