Belediyespor yarın Kırşehir’i konuk edecek

Misli.com 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Karacabey Belediyespor, ligin 10’uncu haftasında konuk olduğu Bodrumspor’a 2-1 mağlup oldu ve zirve yolunda önemli 3 puan kaybetti. Mavi siyahlılar bu sonuçla 14 puanla 9. sırada yer aldı. Belediyespor yarın kendi sahasında aynı puana sahip olduğu Kırşehir Belediyespor’u konuk edecek.

Bodrum İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Mehmet Türkmen, Vedat Demir ve Göker Erel’den oluşan hakem üçlüsü yönetti. Temsilcimiz Karacabey Belediyespor mücadeleye; Hasan Kaya, Hasan Güleryüz (Dk. 75 Ömer Faruk Gümüş), Sefa Durmuş (Dk. 46 Berk Ali Nizam), Sergen İlhan, Gökhan Erdöl, Yusuf Türk, Gökhan Cingirt (Dk. 61 Ömer Çetinbaş), İlyas Yılmazer, Rasimcan Değirmenci, Abdullah Dıjlan Aydın (Dk. 76 Alper Karaman) ve Onur Özcan ilk onbiriyle çıktı.

Galibiyet için gittiği Bodrumspor deplasmanında bekleneni veremeyen Karacabey Belediyespor’un, 90 dakika boyunca istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamadığı gözlendi. Oyunun genelinde taraflar kontrollü oyunu tercih ederken, ilk yarıda etkili olan ev sahibi Bodrumspor maçın 6. dakikasında Orhan Aktaş ve 20. dakikada penaltıdan Ozan Sol’un kaydettiği gollerle devreyi 2-0 üstünlükle kapattı.

İkinci yarıda daha etkili bir oyun ortaya koyan Karacabey Belediyespor, bulduğu fırsatları gole çevirmekte zorlandı. 78. dakikada Yusuf Türk’ün golüyle farkı 1’e indiren temsilcimiz, ilerleyen dakikalarda beraberlik golü için yüklense de gerçekleştirdiği ataklardan sonuç alamayınca karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Bu sonucun ardından 14 puanla Kırmızı Grup’ta 9. sırada yer bulan Karacabey Belediyespor, lider Eyüpspor’un da 11 puan gerisinde bulunuyor. Mavi siyahlı temsilcimiz, 18 Kasım Çarşamba günü (Yarın) saat 13.00’te kendi sahasında aynı puana sahip olduğu Kırşehir Belediyespor’u konuk edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.