Karaca’lı futbolcular isyan etti!

Karaca’lı futbolcular isyan etti!
Karacabeyspor’da paralarını alamadıklarını için ikinci kez ‘İsyan Bayrağı”nı çeken futbolcular ve teknik heyet, sorunun çözülmemesi halinde devam etmeyeceklerini kesin bir dille ortaya koydu.
Önceki gün M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda Hürspor’u konuk eden ve karşılaşmayı Selçuk, Erhan ve Hakan’ın attığı gollerle 3 0 kazanan lider Karacabeyspor’da, maç sonu taraftarıyla bir araya gelen futbolcular, kulüpten alacaklarını uzun süredir alamadıklarını belirterek, idmanlara çıkmama kararı aldıklarını kaydetti. Futbolcular adına konuşan Kaptan Cumali, bu nedenle tüm taraftarlardan özür diledi.
Karacabeyspor Teknik Direktörü Savaş Demiral, uzun süredir para alamayan futbolcularına hak verdiğini belirterek, “Karacabeyliler takımına sahip çıksın. Bu hafta sorun çözülmezse yapabileceğimiz pek bir şey kalmadı” dedi.
Karacabeyspor’lu yöneticiler, ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, “Sorunun çözümü için ne gerekiyorsa yapacağız. Karacabeyspor sahipsiz değildir. Futbolcularımızın mağduriyetini çözeceğimize inanıyorum” diye konuştu.
Olayın ardından taraftarların, Karacabeyspor Başkanı Ergün Koç ve yöneticilere giderek sorunu çözmelerini istedi. 3. lige emin adımlarla ilerleyen bir takımın bu duruma düşürülmesine üzüldüklerini vurgulayan taraftarlar, “Lider bir takım, bu duruma nasıl düşer, bir anlam veremiyoruz. Karacabeyspor’un başarılı olması istenmiyor mu? Takır takır top oynayan bu takıma sahip çıkın” dedikleri öğrenildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.