Karaca’da görev bölümü

Geçen hafta yapılan genel kurul toplantısının ardından Karacabeyspor’da görev dağılımı yapıldı.
Ergün Koç başkanlığında önceki akşam kulüp lokalinde yapılan toplantıda, Ayhan Kutku (Asbaşkan), M. Ali Köfteci (Başkan Yardımcısı), S. Engin Bezek (Sekreter), Feti Toprak (Sayman), Şaban Önen (Basın Sözcüsü), Muammer Üstündağ (Futbol Şube Sorumlusu), Murat Erol (Genel Kaptan), Mustafa Kuzu (Federasyon Temsilcisi), Mesut Çoksaygılı (Amatör Şube Sorumlusu), Levent Cesur (Sosyal İşler Sorumlusu) olarak görev aldı.
Asbaşkan Ayhan Kutku, üç yıldır kovaladıkları Üçüncü Lig rüyasını bu kez gerçekleştirmek
istediklerini dile getirdi.
Tüm yöneticilerin bu konuda büyük özveri göstererek görev yaptıklarını vurgulayan Kutku, “Üçüncü Ligi istiyorsak, öncelikle bütünlük içinde olmalıyız. Taraftarlarımız el ele vermeli. Tüm şehir Karaca’yı desteklemeli” diye konuştu.
KARACA DAHA GÜÇLÜ
Futbol Şube Sorumlusu Muammer Üstündağ, Karacabeyspor’da bu yıl daha huzurlu bir çalışma ortamı yaratıldığını söyledi. Karaca’nın daha güçlü ve daha inançlı hazırlandığını belirten Üstündağ, Kocaeli Grubundan şampiyon olarak dönmek istediklerini dile getirdi.
KARACA KOCAELİ GRUBUNDA
Genel Kaptan Murat Erol, kuraların çekildiğini ve Karaca’nın 23-25 Nisan tarihleri arasında Kocaeli Grubunda mücadele edeceğini söyledi.
8 takımın 2 grup halinde eleme usulü oynanacak maçlarda Karacabeyspor, Burgaz, İstanbul Tuzla, Yalova Altınova, Tekirdağ, Edirne ve Tekirdağ takımları yer alacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.