Karacabeyspor, Kuşadası kampından döndü

Bursa Süper Amatör Lig’de mücadele eden Karacabey Spor, 3. Lig terfi maçlarına hazırlık için gittiği Kuşadası kampından döndü.
Son 2 sezondur 3. Lig’e çıkmak için büyük mücadele veren Karacabey Spor, yaptığı 5 yeni transferle kadrosunu güçlendirerek terfi maçlarına çok iddialı bir biçimde hazırlandı. Kuşadası Adakule Otel’de 10 gün süren hazırlık kampı döneminde 3. Lig terfi maçlarına sıkı bir biçimde hazırlanan Karacalar 3. Lig ekiplerinden Torbalı Spor ve İzmir Süper Amatör Küme Şampiyonu Menemen Spor’la hazırlık maçı yaptı. Torbalı Spor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Türker’in yapılan kontrolleri sonrası sezonu kapattığı öğrenildi. Karacabey Spor 20-30 Mart tarihleri arasında Kuşadası Adakule Otel’de geçirdiği hazırlık kampında en büyük gol silahlarının birini kaybetmenin üzüntüsüyle kampı noktaladı.
Karacalar, 3. Lig’in güçlü ekiplerinden Torbalı Spor ile yaptığı ilk maçtan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Torbalıspor 42. dakikada Hüseyin’in golüyle öne geçerken 70. dakikada Mehmet Polat’ın golü sonucu tayin etti.
Karacalar, Kuşadası kampının son gününde İzmir Süper Amatör Küme Şampiyonu Menemen Spor ile Adakule Otel’in sahasında karşılaştı.
Karşılıklı ataklarla geçen maçın ilk yarısı golsüz berabere bitti. İkinci yarının sonlarına doğru oyuncu değişiklikleriyle beraber goller de geldi. Karacalar, iyi bir mücadele sergilemesine karşın maçı 2-1 kaybetti.
Kampın son derece yararlı geçtiğini belirten Karacabey Spor Genel Kaptanı Murat Erol, 10 gün süren Kuşadası kampını değerlendirdi. Erol, kampın oldukça verimli geçtiğini vurgulayarak ciddi hazırlık karşılaşmaları yaptıklarını söyledi. Erol, “Takımımız kamp süresince iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Bu karşılaşmalarda gösterdiği performans bizleri memnun etti. 3. Lig terfi karşılaşmaları öncesi son durumumuzu görme fırsatı bulduk” diye konuştu.
Tüm uğraşımız 3. Lig’e yükselmek
Karacabey Spor As Başkanı Ayhan Kutku’da yönetim olarak iddialı bir kadro oluşturduklarını belirtti. Kutku, “3. Lig yolunda her an her şey olabilir. Bizler yönetim olarak elimizden geleni yaparak, 5 yeni transfer yaptık. Takımımız hazırlık döneminin ardından kadrosu oturmuş halde 3. Lig tefi maçlarına iyi bir başlangıç yaparak girecektir. İki sezondur yaşadığımız talihsizliğe bu sezon son verip 1994’te veda ettiğimiz 3. Lig’e inşallah geri döneriz” dedi.
Yılın Enleri gecesinde Karacabey Spor’a iki ödül
“Sportif Amatörün Sesi” programı tarafında düzenlenen 2007-2008 sezonu “Bursa Süper Amatör Lig’in Enleri” ödül gecesi 28 Mart Cuma günü akşam Osmangazi Akpınar Kültür Merkezi’nde yapıldı.
Karacabey Spor gecede iki kategoride ödül aldı. Yılın on birinde Karacabey Spor’un başarılı defans oyuncusu Mehmet Kurt, altın karmaya seçilirken, yılın en başarılı yöneticisi de Karacabey Spor Genel Kaptanı Murat Erol olarak belirlendi. 3. Lig terfi maçları için Kuşadası’ndaki hazırlık kampında bulunan Kurt ve Erol’un ödüllerini Karacabeyspor As Başkanı Ayhan Kutku aldı.
Yılın En Başarılı Takımı: Zafer Spor ( Namağlup ve Lider)
Yılın En Başarılı Başkanı: Orhan Sarsıcı (Yavuzselim)
Yılın En Başarılı Centilmen Takımı: Zafer Spor (8 sarı)
Yılın En Başarılı Antrenörü: Köksal Demiral (Kurtuluş)
Yılın En Başarılı Hakemi: Kamil Çetin
Yılın En Başarılı Gol Kralı: Erhan Sezgin 19 gol (Akçalar)
Yılın En Başarılı Belediye Başkanı: Selçuk Mutlu (Güzelyalı)
Yılın En Başarılı Yöneticisi: Murat Erol (Karacabey Spor)
Yılın En Başarılı Saha Komiseri: Nurettin Duman

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.