Karacabeylilerden Nilüfer AKP’ye ziyaret

Bursa Karacabeyliler Derneği, önceki gün AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığına iadeyi ziyarette bulundu.
Nilüfer AKP İlçe Başkanı Alparslan Yıldız ve yönetim kurulunun konuk ettiği Karacabeyliler Derneği'nde ziyarete Başkan Yüksel Ceylan, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Siber, Siyasi İşler Komisyonu Başkanı Ali Bekir Sevinç, Siyasi İşler Komisyonu Üyesi Aziz Dumanova, Siyasi İşler Komisyonu Üyesi Hasan Kahraman, Gençlik Kolları 2. Başkanı Kerem Tetik, Sosyal İşler Komisyonu Sorumlusu Veli Erep katıldı.
Nilüfer İlçe Başkanı Alparslan Yıldız, yaklaşmakta olan yerel seçimlere iddialı girdiklerine dikkat çekerek, daha yaşanabilir bir Nilüfer için kolları sıvadıklarını kaydetti.
Nilüfer Belediyesi'nde AK Parti bayrağını dalgalandırmak istediklerine vurgu yapan Yıldız, tüm sivil toplum örgütlerinin yani sıra özelliklede de Karacabeyliler Derneği ile koordineli çalışmayı arzuladıklarını ifade etti.
Nilüfer'de Karacabeyliler Derneğine üye 7 bin 400 üye olduğu haberini aldıklarını kaydeden Yılmaz, “Bu oran işimizi daha da kolaylaştıracak. Bu üyelerin bilgilerini bizlerle paylaşmanızı isteriz” diye konuştu.
Karacabeyliler Derneği Siyasi İşler Komisyonu Başkanı Ali Bekir Sevinç ise, 7 bin 400 üyenin bilgilerini vermenin sıkıntı yaratabileceğine dikkat çekerek, “Eğer bilgileri size verirsek, derneğimizin yönetimlere adam koyabilme mücadelemizin sonu olur. Üye bilgilerini vermemiz mümkün değil. Ancak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırız.
    Üye bilgilerini vermek, tüm siyasi partilere eşitlik ilkemize ters olur. Diğer siyasi partilere haksızlık etmemek gerekir. Yine de son söz Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Yüksel Ceylan'ındır” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.