Karacabeyliler’den “BURTARIM’ çıkarma

Karacabeyliler Derneği, Bursa Tarım Fuarı’nda stant açan Karacabeyli firmalara ziyarette bulundu.
Dernek Başkanı Yüksel Ceylan, yardımcısı Ali Bekir Sevinç, yönetim kurulu üyeleri Şaban Abi, Ercüment Efe ve Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Koca ile birlikte BURTARIM’daki Karacabeyli firmaları ziyaret etti. Fimaks, Sezer, Limagrain, Bey Tarım ve Doruk Hastanesi standını gezen dernek yöneticileri, ilçeye katma değer ve istihdam sağlayan firmaların her zaman yanında yer alacaklarını dile getirdi.
Bir yörenin kalkınmasının, marka değeri yüksek firmalarla sağlanabileceğine işaret eden Dernek Başkanı Yüksel Ceylan, “Karacabey’imizin kalkınması, refah ve huzurun yükselmesi, işsizliğin azalması firmalarımıza bağlıdır. Bu firmalarımızın marka değerinin yüksek ve hızla büyüme trendini yakalaması mutluluk vericidir. Marka değeri yüksek firmaları ilçemizde ne kadar çoğaltabilirsek, bu kazancın vatandaşlarımıza döneceğinin bilincindeyiz.
Karacabey Tarım Fuarı’nın da sıkışmış bir alanda değil, daha geniş bir alanda yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Bir gün tarım, bir gün hayvancılık ve bir gün de vatandaşlarımızın gönlünce eğlenebileceği eğlence fuarı olarak üç gün yapılması taraftarıyız. Bu sayede, Türkiye’nin en büyük ve en elverişli tarım sahasına sahip Karacabey’imizin tanıtımını daha iyi yapmış oluruz. Önerimizi, ilçemizdeki odalar, sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumları tarafından dikkate alınarak hayata geçirmesini istiyoruz. Karacabeyliler Derneği olarak buna katkı sağlamaya hazırız” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.