Karacabeyliler “Olay”a sığmadı

Bursa Karacabeyliler Derneği, önceki akşam Olay TV'de yayınlan, “Hasan Basri ile Türkü Diyenler” programının stüdyo konuğu oldu.
Yüksel Ceylan başkanlığında yoğun bir katılımla programda yerini alan Karacabeyliler Derneği üyeleri, unutulmaz bir gece yaşadı.
Programa konuk olarak katılan ünlü türkücü Bedia Akartürk'le coşan Karacabeyliler Derneği, 300 kişilik salonu yaklaşık 800 kişi ile hınca hınç doldurdu. Programa geç gelen üyeler ise, yer olmaması sebebiyle içeriye alınamadı.
Olay TV'den canlı yayınlanan programda, birbirinden güzel türkülerini Karacabeyliler için okuyan Bedia Akartürk ise, gösterilen ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.
Programın bitimine doğru Bedia Akartürk'e çiçek hediye eden Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan'ın, “Bu akşam burada üst kimliğimiz olan “Karacabey” adına bulunmaktayız. Karacabey'imizin onurlu bayrağını Bursa'da en iyi şekilde taşımaya çalışıyoruz ve Karacabeyli olmaktan gurur duyuyoruz” demesiyle salonu coşturdu. Ceylan'ı “En büyük başkan, bizim başkan” sloganlarıyla destekleyen dernek üyelerinin mutluluğu ise görülmeye değerdi.
    Dernek Başkanı Yüksel Ceylan son olarak da, Karacabey'den de ulaşımın sağlanmasına yardımcı olan Belediye Başkanı Ergün Koç'a, Belediye Başkan Yardımcısı Talih Düzgören'e ve Dernek Teşkilat Başkanı Vural Mutiş ile tüm üyelere teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.