Karacabeyliler Derneği’nin “Yaz Futbol Okulu” hizmete girdi

Karacabeyliler Derneği üyelerinin çocuklarına ve yakınlarına hizmet verecek olan Futbol Yaz Okulu açılışına AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı, CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, dernek yöneticileri, minik futbolcular ile aileleri katıldı.

Dernek Başkanı Yüksel Ceylan, hedeflerini bir bir gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bizler Karacabeyliler Derneğini, kültürümüzün gelenek ve göreneklerini yaşamak ve yaşatmak, ileriye taşımak için kurduk. Bu nedenle geçtiğimiz hafta Hara’da düzenlediğimiz Hıdrellez etkinliği de kültürümüze sahip çıkmak içindi.

Derneğimiz, genç kardeşlerimize iş imkanı sunabilmek için kuruldu. Bu amaç doğrultusunda şu ana kadar yaklaşık 400 kardeşimizi çeşitli işyerlerine sokabilme başarısını gösterdik.

Karacabeyliler Derneğini, istikbalde bizleri başarıyla temsil edecek olan çocuklarımızın eğitimlerine katkı sağlayabilmek için kurduk. Derneğimizde 45 çocuğumuza Cumartesi ve Pazar günleri olmak kaydıyla açtığımız İngilizce, Matematik ve keman kurslarımız da eğitime verdiğimiz desteğin bir göstergesidir.

Bizler Karacabeyliler Derneğini çocuklarımızı sanal alemden uzaklaştırmayı, onlara spor alışkanlığı kazandırmayı ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmeleri için kurduk. İşte bugün de hizmete açtığımız Futbol Okulumuz bunun bir göstergesidir. Türkiye’de artık her şeyin yalnızca parayla olmayacağını, parasız ve masrafsız da birçok işe imza atılabileceğini gösterdik.

Hizmete açtığımız bu halı saha tesisini Osmangazi Belediyesi’nden aldık. Formaları il genel meclisinden talep ettik ve bunu sadece Salı akşamları düzenlediğimiz Tanış Gecesi toplantılarımızda üyelerimize duyurduk. Şu anda 50’ye yakın sporcumuz var. Bu sayının giderek artacağını düşünüyoruz. Derneğimiz, bu futbol okulu sayesinde maddi olarak da gelir elde edecek.

Derneğimizi her zaman olduğu gibi bugün de yalnız bırakmayan bölge Milletvekillerimiz Sayın Önder Matlı ve Sayın Turhan Tayan ile tüm katılımcılara açılışımızı onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, böyle anlamlı bir projeye imza atan Karacabeyliler Derneğini kutladı. Tayan, “Böyle güzel bir günde bizleri sevgili hemşerilerimle buluşturan ve her geçen gün çok anlamlı işlere ve projelere imza atan ve Karacabey’in ismini de meclise kadar taşıyan fırtına Başkan Yüksel Ceylan ile yönetim kurulu üyelerini gönülden kutluyorum. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız da kutlu olsun” diye konuştu.

AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı ise, Karacabeyliler Derneği’nin her geçen gün sesini duyurmasından ve her platformda yer alarak büyük çıkış göstermesinden övgüyle söz etti.

Bursa Karacabeyliler Derneği’nin fahri yönetim kurulu üyesi olmaktan da gurur duyduğunu dile getiren Matlı, “ Sayın Yüksel başkanın derneği kurarken yapmamız gerekenleri sıraladığı ve adeta şart koştuğu projeleri bir bir hayata geçiriyor olmasını alkışlıyoruz. Geçtiğimiz haftalarda Karacabey Harası’nda derneğimizin organize ettiği ve on binlerin katıldığı Hıdrellez Şenliği, eski bir geleneğimizin yeniden yaşatılması bizlere gurur verdi. Bunun dışında dernek üyesi olan yaklaşık 400 kişiye iş imkanı sunulmuş olması, çocuklarımıza İngilizce, Matematik ve keman kurslarının açılmış olması çok anlamlıdır. Bugün de derneğimizin yaz futbol okulu açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu muhteşem projeyi meydana getiren Sayın Yüksel Ceylan ve ekibini kutluyorum. Başkanın açmış olduğu bu büyük şemsiyenin altında binlerin toplanmasından ve bu oluşumunda içinde olmaktan son derece mutlu ve gururluyum. Sonuna kadar ve her koşulda derneğimizin yanında ve arkasındayım. Hatta bu kadar küçük yaşta çocuklarımızın burada olabileceğini bilseydim bizim evde de 4 tane minik futbolcu adayı var, onları da alır gelirdim” ifadelerine yer vermesi alkışlarla karşılandı. Matlı son olarak, tüm ülkenin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.