Karacabeyliler Derneği’nden yardım eli

Seyran Köyü’nde evi yanan Hüseyin Cerev’e bir kamyon dolusu eşya teslim edildi:

Zor durumdaki tüm vatandaşlara yardım elini uzatmaya çalışan Bursa Karacabeyliler Derneği, yemek yediği kaşığı bile yanan Hüseyin Cerev’e bir kamyon dolusu ev eşyası desteğinde bulundu.

Aynı zaman Dernek Üyesi de olan Hüseyin Cerev’in başına gelen talihsiz olay sonrası Karacabeyliler Derneğinin alt derneği olan Seyran Köyü Derneği Başkanı Ahmet Kodaman ve Dernek eski Başkanı Veli İşler aracılığıyla soruna el atıldı. Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan da olay sonrası Seyran Köyü’ne giderek incelemelerde bulundu ve eksikleri öğrendi. Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban’ın yangın yerinde inceleme yaptığını öğrenildi.

Hüseyin Cerev’in acısını paylaşan Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan ile yöneticiler, geçtiğimiz Çarşamba günü bir kamyon dolusu ev eşyasını teslim etti.

Dernek Başkanı Yüksel Ceylan, “Olayı yerinde görme imkanımız oldu. Salı akşamı tanış gecesi programında da olayı üyelerimize duyurduk. Karacabey’in Yenikaraağaç Köyü’nden olan emekli Öğretmen Nurettin Şimşek’in geçtiğimiz aylarda kayınvalidesinin ölümünden dolayı çoğunun yeni olmak kaydıyla tam bir evi dolduracak ev eşyası olduğunu ve hepsini verebileceğini söyledi. Yine Dağkadı Köyü’nden olan ve Bursa’da nakliyat firması bulunan Mehmet, Ünal ve Suat kardeşler de tek bir kuruş nakliye parası alınmadan eşyaları Seyran Köyüne teslim etti” dedi.

Karacabeyliler Derneği olarak üyelerine hizmet etmekten onur duyduklarını belirten Başkan Yüksel Ceylan, “Ne mutlu bizlere ki bu derneği insanlara yararlı olabilecek seviyeye getirdik. Dernek üyelerimiz ve yönetim olarak, çok iyi ve hızlı bir şekilde organize oluyoruz. İhtiyaçlı ve hayırseverleri buluşturuyoruz. Tüm hemşerilerimize hizmet için çalışıyoruz. Zor durumda olan Karacabeyli tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya kararlıyız” diye konuştu.

Seyran Köyü Muhtarı Sami Uslu ise, duyarlı davranışlarından dolayı başta Dernek Başkanı Yüksel Ceylan’a ve tüm yönetim kuruluna teşekkür etti.

Evi yanan Hüseyin Cerev, “Derneğimizin böyle bir imkanı olmayacağını bildiğim için hiç derneği aramadım. Ancak genç başkan ve köy dernek başkanımız olayı duyup bize bu zor durumumuzda tam bir kamyon ev eşyası teslim ettiler. Yüksel başkanın Harmanlı Köyü’nden olmasına da daha fazla gurur duydum. Çünkü Harmanlı’nın çoğunu tanırım. Yardımda emeği geçen herkesten teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini bitirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.