Karacabeyliler Derneği’nden Matlı’ya ziyaret

Bursa Karacabeyliler Derneği, geçtiğimiz ay içerisinde Bursa Ticaret Borsası seçimlerini kazanan Özer Matlı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karacabeyliler Derneği ziyarete; Başkan Yüksel Ceylan, Başkan Yardımcıları Aydın Koca ve Metin Yücel, Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Temel, Siyasi İşler Komisyonu Başkanı Alibekir Sevinç, Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Veli Erep ve Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Koca'dan oluşan heyetle katıldı 

Ticaret Borsası'nı Bursa'nın en prestijli kurumu haline getireceklerini belirten Başkan Özer Matlı, kurumsal yapının şeffaf ve daha iyi işler yapması için çalışacaklarını söyledi.

Karacabeyliler Derneği'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Matlı, “Bundan sonraki süreçte üyesi olmaktan onur duyduğum derneğimiz adına bizler de üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Çünkü derneğimiz, Bursa'da yeni kurulmasına karşın gerçekten kısa sürede önemli işlere imza attı. Birlikte güzel projelere imza atacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan ise, böylesine önemli bir kurumun başında Karacabeyli birinin olmasından büyük gurur duyduklarını söyledi. Derneğin kuruluş amaçlarına dikkat çeken Ceylan, “Bizden olan insanların bir yerlere aday olması ve bizlerin de onları desteklemesi çok güzel bir durum. Sayın Matlı'nın seçim sürecinde olduğu gibi bundan sonraki süreçte de yanındayız” diye konuştu.

Başkan Ceylan daha sonra, Osmanlı kültüründe; “Zor işleri büyük insanlar başarır” yazılı simgeyi ve üzerinde “Karacabeyliler Derneği” yazılı flamayı Özer Matlı'ya hediye etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.