Karacabeyliler Derneği’nden davet!

Karacabeyliler Derneği’nin 4 ay gibi bir zamanda Bursa’da büyük bir ivme kazandığını vurgulayan Başkan Yüksel Ceylan, bu süre zarfında yönetim kurulu olarak ilçenin 64 köyünü ve mahallelerini gezdiklerini ve dernek hakkında bilgi verdiklerini söyledi.

Ceylan, “Ziyaretlerimiz esnasında bizlerin karşısına çıkmayan muhtarlarımızın yanı sıra, bu oluşumda geç kalındığını ve destek vereceğini söyleyen muhtarlarımız da oldu. Ancak biz yola çıkarken gerçekten bilinçli, otoriter bir kadro oluşturduk. Çıktığımız yolda ne kadar gül varsa, o kadar da diken olabilir düşüncesi hep bizde hakimdi. Şu ana kadar çok şükür ki hiç dikenle karşılaşmadık.

İnsanlarımıza yararlı olmak istiyoruz!

Derneğimizin insanlarımıza ne gibi yararları olabilir düşüncesiyle hareket ettik. Amaçlarımızı belirledik. Bu büyük şemsiye altında kimlerin olacağını insanlarımıza anlattık Yaptığımız tüm köy ve mahalle gezilerimizde, dernekleşmenin çok önemli olduğunu anladık. Çalışmalarımızı hep bu doğrultuda yaptık ve 14 bin üyeye ulaştık. Karacabey insanına yararlı işler yapmak istiyoruz.

2014 yılında derneğimizi herkes çok iyi görecek ve anlayacak. Hiçbir yerel yönetici bizi göz ardı edemeyecek. Biz Bursa’da şehir milliyetçiliği misyonunu yüklendiğimizin farkındayız. Bunu uygulamaya var gücümüzle devam edeceğiz.

Hiç bir şeye ihtiyacımız yok. Yapılması gerekeni yapan zaten yaptık. Tek ihtiyacımız, yaptırım unsuru olmamızdır. Bursa’da elimizin güçlü olması için derneğe üye olun. Bizler de tüm Karacabey insanımızı bundan yararlandıralım. Çünkü üye sayımız ne kadar fazla olursa, yaptırım gücümüz o kadar çok olur.

Tüm Karacabeyliler davetlidir!

Bu nedenle Cumartesi günü ilçemizde yapacağımız toplantımıza tüm ilçe halkımız davetlidir. Derneğimizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, Karacabey’in değeri Milletvekilimiz Sayın Önder Matlı ile yıllarca bakanlık yapmış olan Karacabey milletvekilimiz Sayın Turhan Tayan da aramızda olacaktır.

Diğer taraftan Kaymakamımız Sayın Dursun Balaban’ın yanı sıra, Belediye Başkanımız Sayın Ergün Koç, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Seçkin Eken ile daire amirlerimiz, sivil toplum örgütü temsilcilerimiz, köy ve mahalle muhtarlarımızı da bu anlamlı toplantımıza bekliyoruz.

Son olarak Karacabey’den Ankara’ya öyle bir köprü kuracağız ki, herkes bizi konuşacak. Buna şahitlik etmek istiyorsanız, bizi takip edin” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.