Karacabeyliler Derneği irtibat bürosunu açıyor

Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, Bursa Karacabeyliler Derneği'nin irtibat bürosu talebine destek sözü verdi.
Karacabeyliler Derneği Teşkilat Başkanı Vural Mutiş, Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatih Erdem ve Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Önal, önceki gün Belediye Başkanı Ergün Koç'u ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Talih Düzgören'in de katıldığı ziyarette konuşan Başkan Ergün Koç, talep edilen Akbank üzerindeki iki işyerinin ihaleye çıkarıldıktan sonra Karacabeyliler Derneği'ne tahsis edebileceklerini söyledi.
14 Eylül 2011 tarihinde kurulan Karacabeyliler Derneği'nin 28 bin 500 üyesi bulunduğunu ve üye sayısının her geçen gün arttığını söyleyen Teşkilat Başkanı Vural Mutiş, Karacabey'deki üyelerinin kendilerini ziyaret edebilecekleri bir yer istediklerini belirterek, bu düşünce ile Karacabey Belediyesi'nden destek beklediklerini dile getirdi.
Şu ana kadar 844 kişiye iş bulduklarını ve 380 faaliyet gerçekleştirdiklerini ifade eden Mutiş, “Böylesine güzel işler yapan bir derneğin Karacabey'de irtibat bürosu olmasını istiyoruz. Dernek olarak her Cuma akşamı bir köy ve mahalleye ziyaretlerimiz sürüyor. Sürekli vatandaşlarımızın ayağına gidip derneğimiz hakkında bilgiler veriyoruz.
Bursa'ya gelemeyen vatandaşlarımız için Karacabey'de bir irtibat bürosu açmayı uygun gördük. Bizim düşüncemizde irtibat bürosu için Akbank üzerinde bulunan ve belediyeye ait olan yerler var. Bu konuda bizlere yardımcı olmasını istiyoruz” dedi.
Karacabeyliler Derneği'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Başkan Koç, kendilerine her konuda yardımcı olacaklarını söyledi.
Kira yüzünden daha önce 15 ay ceza aldıklarına dikkat çeken Başkan Koç, “Gönül isterdi ki böylesi güzide bir derneğimize hemen anahtarları verelim ve irtibat büronuzu açın. Ancak, bu yerleri size hemen kiraya veremeyiz. Bu ay içinde yapılacak çalışmalar sonucunda diğer işyerleri ile birlikte ihaleye çıkartarak size yardımcı olabiliriz” şeklinde konuştu.
Karacabeyliler Derneği Teşkilat Başkanı Vural Mutiş ise, kendilerini kabul ederek yer konusunda yardımcı olma sözü veren Belediye Başkanı Ergün Koç ile Başkan Yardımcısı Talih Düzgören'e teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.