Karacabeyliler Derneği hız kesmiyor!

Karacabeyliler Derneğinin hayata geçirdiği ve bundan sonraki projeleri ile ilgili Emniyet Müdürüne bilgi sunan Dernek Başkanı Yüksel Ceylan, şu ana kadar gerçekleştirdikleri köy gezileri de dahil yaklaşık 170 etkinliğe imza atıklarını kaydetti.

Çalışmaları arttırarak devam ettireceklerini belirten Ceylan, dernek merkezinde Cumartesi ve Pazar günleri orta ve lise öğrencilerine ücretsiz İngilizce ve Matematik kursu başlattıklarını ifade etti.

Bu kurslardan şu anda 50 öğrencinin yararlandığını ifade eden Ceylan, Cumartesi ve Pazar olmak kaydıyla Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın Soğukkuyu Halı Sahasını 2 saatliğine derneğe tahsis ettiğini ve İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Akdemir’in de 40 takım forma hediye ettiklerini söyledi.

Başkan Ceylan, “Gerek eğitim alanında, gerekse de spor alanında tüm katkıda bulunanlara teşekkür ederim. Halı sahada minikler ve yıldızlar futbol okulunu görkemli bir açılışla Bursa’da Karacabey’imizin adını yeniden gururla duyurmuş olacağız” dedi.

Bursa Emniyet Müdürü Kahya ise, “Madem gerçekten insan ve gelecek için çalışıyorsunuz, biz de projelerinizi daha anlamlı kılacak bir fikir sunayım. Ancak bunu sizlere şimdi değil, 27 Mart Salı akşamı tanış programınıza konuşmacı olarak katılacak ve bunu sizlerle orada paylaşacağım” ifadelerine yer verdi.

Çalışır’ı da unutmadılar!

Ardından Karacabeyliler Derneği yöneticileri, Karacabeyli olan ve Mustafakemalpaşa’da da Emniyet Müdürlüğü yapan Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürü İskender Çalışır’ı da makamında ziyaret etti.

Bursa Karacabeyliler Derneği’ne övgüler yağdıran Çalışır, “Arkadaşlar, bizler görevimiz gereği sizlerle her zaman beraber olamıyoruz. Ancak yaptıklarınızı gerek arkadaşlarımdan, gerekse internet üzerinden sürekli takip ediyorum. Gerçekten tüm duyduğum izlenimler gurur vericidir. Her konuda yanınızda olduğumuzu unutmayın” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.