Karacabeyliler Derneği engelleri kaldırıyor

Karacabeyliler Derneği, sosyal sorumluluk hizmetlerine devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana birçok engelliye tekerlekli sandalye desteğinde bulunan Karacabeyliler Derneği, engelleri kaldırmayı sürdürüyor.
Sarımustafalar Köyü’nden Mesut Demir, 87 yaşındaki annesinin yürüyemez hale gelmesi nedeniyle birçok kurumdan tekerlekli sandalye isteğinde bulundu. Hiçbir kurumdan olumlu yanıt alamayan Mesut Demir, Karacabeyliler Derneği’nin engelli vatandaşlara yaptığı yardımları basında okumasının ardından Dernek ile iletişime geçti.
Karacabey Belediyesi’nden emekli olan Mesut Demir, “Annem yaşından dolayı yürüyemez duruma geldi. Birçok kurumdan tekerlekli sandalye isteğinde bulundum. Ancak babamın rahmetli olmasının ardından anneme 3 ayda bir maaş verildiği için hiçbir kurumdan olumlu cevap alamadım. Çalmadık kapı bırakmadım. Daha sonra Karacabeyliler Derneği’nin engellilere yaptığı yardımları yerel basında okudum. Derneğin İlçe Teşkilat Başkanı Vural Mutiş görüştüm. Dernek Başkanı Yüksel Ceylan’ı arayıp durumu anlattı. Yüksel Ceylan üç, dört gün içinde tekerlekli sandalyeyi teslim edeceğini söyledi. Evimize kadar gelerek tekerlekli sandalyeyi teslim eden Dernek Başkanı Yüksel Ceylan’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Anneme ayak oldular” diye konuştu.
Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan ise “İmkânlarımız doğrultusunda, elimizden geldiğince engelli vatandaşlarımıza el uzatmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.