Karacabeyliler Derneği Bursa basınıyla kahvaltıda buluştu

27 Aralık 2015 tarihinde yapılan kongrede yeniden Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanlığı’na getirilen Yüksel Ceylan il yeni yönetim kurulu üyeleri, gelecekteki hedefleri, yeni vizyonu ve hala devam eden faaliyet alanlarının tanıtımını yapmak amacıyla geçtiğimiz hafta Bursa’daki yazılı ve görsel basınla kahvaltıda buluştu.
Balibeyhan’da gerçekleşen kahvaltılı programda konuşan Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, “Bundan böyle dernek olarak, her yapılan genel kurulumuzdan sonra gerek Bursa gerekse Karacabey basınımıza ya yemekli ya da kahvaltılı bir program hazırlama kararı aldık. Ve bu çerçevede ilk kahvaltı programımızı da gerçekleştirmiş olduk.” dedi.
Yazılı ve görsel basını çok önemsediklerine vurgu yapan Başkan Ceylan, “Çünkü yapmış olduğumuz çalışmalarımızın tanıtımında yazılı ve görsel basınımız her daim yanımızda oldu. Bundan sonraki süreçte de yanımızda olacağını umuyoruz. Bursa ve ilçemizin tüm basın kuruluşlarına yürekten teşekkür ediyoruz.” dedi.
Öte yandan Başkan Yüksel Ceylan, Karacabeyliler Derneği Yönetim Kurulu’nun görev dağılımını ise şöyle açıkladı: Başkan Yüksel Ceylan, Başkan Yardımcıları Mehmet Siber, Hasan Kahraman ve Ercüment Efe, Kadın Kolları Başkanı Gülcan Somuncuoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Alper As.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.