Karacabeyliler Derneği bir başka!

İl Emniyet Müdürü, hayranlığını gizleyemedi:

Bursa İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya önderliğinde gerçekleşen ziyarete emniyet personeli tam katıldı. Gecede İl Emniyet Müdür Yardımcısı Fahri Yıldız, İl Genel Disiplin Şube Müdürü Süleyman Kutay, İl Terörle Mücadele Şube Müdürü İskender Çalışır, İl Pasaport Şube Müdürü Mehmet Erdoğan, Karacabey Emniyet Müdürü İsmail Aşkınoğlu, Mudanya Emniyet Müdür Yardımcısı Rıdvan Sülün, İl Kıriminal Şube Müdür Yardımcısı Alper Çalışır, İl Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Önder Dülger, İl Oto Hırsızlık Masası Amiri Başkomiser Ali Osman Aydın, Karacabey ve Mustafakemalpaşa’dan sorumlu İl Emniyet MüdürYardımcısı Ali Kemal Kurt, İl Toplum Destekli Polis Memuru Mustafa Eren, Acemler Sosyal Tesisler Polis Memuru Ertan Öktem ile dernek üyeleri de yer aldı.

Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, İl ve ilçe emniyet personelini konuk etmek onur duyduklarını kaydetti. İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’ya yeni görevinde başarı dileyen Ceylan, dernek olarak her türlü göreve hazır olduklarını söyledi.

Ceylan, “Bizler, yerel yönetimlere ve kamu yöneticilerine yük olmak için değil bilakis onların yükünü azaltmak için çaba sarf ediyoruz. Emniyet güçlerimiz gece gündüz demeden toplumun huzuru ve refahı için çalışıyorlar. Polisten ancak suçlu insan korkar ve kaçar. Suçlu olmayan insan ise polisin yanında kendini güvende ve rahat hisseder. Dernek binamızın da emniyet müdürlüğünün yanında olması bizim için büyük bir şanstır. Bu derneğin amaçları doğru yolda olmasa hem tabelamız ufak olurdu hem de emniyet müdürlüğünün yakınında bir yer tutmazdık. Biz, topluma iyi, dürüst bireyler yetiştirmek için çalışan yapıya sahip insanlarız. Şu anda bu akşam yanımızda tüm emniyet bizimle beraberdir” şeklinde konuşması yoğun alkış aldı.

Bursa Karacabeyliler Derneği’ne övgüler yağdıran İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, böylesine kalabalık bir oluşuma hayran kaldığını dile getirdi.

Karacabeyliler Derneği’nin geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret ederek “hoş geldiniz” dileklerinde bulunduğunu anımsatan Kahya, “Birçok ilde emniyet müdürlüğü yaptım. Ancak, inanın bu kadar eğitime, sanata, spora ve insan hayatını doğru yönlendirici projelere imza atan bir dernekle karşılaşmadım. Bu da dernek başkanınıza ve yönetime ne kadar bağlı ve inancınız olduğunuzun bir göstergesidir. Ben ille siyasi gücü olup da bir yerlere bazı insanların gelmesini değil, insanlığa yararlı olan ve insan için çalışan kişilerin bir yerlerde olmasını isteyen bir bürokratım. Bu kapsamda, dernek başkanınızı çok başarılı buluyorum. Kendisinin daha iyi yerlerde olacağına inanıyorum” diyerek düşüncelerini aktardı.

Konuşmaların ardından programa katılanların, asayiş ve güvenlik ile ilgili soru ve taleplerini yanıtlayan Kahya, saat 23.00 gibi derneğin her bölümünü gezdikten sonra hayretler içerisinde toplantıdan ayrıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.