Karacabeyli kadın girişimciler zirvede

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini yürüten TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu’nun “Birlikte Büyüyoruz” temasıyla düzenlediği iki gün süren, I. Ulusal Kadın Girişimcilik Zirvesi, önceki gün Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapıldı.
    Çok sayıda Bursalının katıldığı zirvenin açılışına protokolden de büyük ilgi vardı. Zirvenin açılış konuşmalarını TOBB Bursa KGK İcra Komitesi Başkanı Emine Örnek, BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker, CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli ve AKP Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik yaptı.
    Bursa dâhil toplam 60 ilden 567 kadın girişimcinin 145 stantta ürünlerini sergilediği zirvenin açılışını birlikte yapan protokol konukları tek tek stantları da gezerek girişimcilerle tanıştılar. Ünlü iş kadınlarının başarı öykülerini anlatarak, deneyimlerini paylaştığı zirve katılımcılara yeni ufuklar kazandırması bakımından oldukça yarar sağladı.
    İki gün süren zirvenin son gününde ise “Paralel Oturumlar” gerçekleşti. Eğitimci yazar Polat Koyuncu, “İnsan Tanıma Sanatı” başlıklı seminer verirken, yaşam koçu Sibel Bilir ise “Zihin Arka Plan Okuma Becerisi” konusunda katılımcılara bilgi verdi. Oturumların ardından 60 ilden zirveye katılan kadın girişimciler ikili iş görüşmelerini gerçekleştirdiler.
    I.Ulusal Kadın Girişimcilik Zirvesi’nin beklenilen başarıya ulaştığını belirten TOBB Bursa İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Gül Öztürk, “İlimizde iki gün süren zirve ile diğer illerimizdeki bir çok Kadın Girişimcilerimiz ile tanışma ve görüşme imkanı bulduk. Gerçekleştirilen seminer ve paneller sayesinde yeni bakış açıları kazandık” dedi.
    Zirvede, Karacabey’i temsilen Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ve Karacabey Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurlu İlçe Başkanı ve Bursa temsilcisi Gül Öztürk ve Başkan Yardımcısı Pınar Kuzu hazır bulundu, İlçemiz Kadın Girişimcilerini desteklemek üzere Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Naci Güncü ve Genel Sekreter Fehmi Yıldız katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.