Karacabeyli Güreşçiler, Şehitler için yarıştı

*Son dönemde, menfur terör olaylarında şehit olan güvenlik güçlerine destek amacı ile yurt genelinde düzenlenen anlamlı etkinliklere her geçen gün bir yenisi daha eklenirken, bu kez de Karacabeyli güreşçiler şehitler için düzenlenen Grekoromen Bursa İl Şampiyonası’nda mindere çıkarak, şehit düşen Bursalı ağabeylerini hiçbir zaman unutmayacakları mesajını verdi.

Dış güçlerin maşası, hain terör örgütlerine karşı görevlerini kahramanca ifa ederken şehit düşen güvenlik güçlerimiz anısına düzenlenen Grekoromen Bursa İl Şampiyonası’nda boy gösteren Karacabeyli güreşçiler, şehit düşen Bursalı ağabeylerini hiçbir zaman unutmayacakları mesajını verdi.
Geçtiğimiz hafta düzenlenen ve kıran kırana güreşlere sahne olan turnuvaya, 19 sporcu ile katılım gösteren Karacabeyli güreşçiler, turnuvada son derece başarılı sonuçlara imza attı.
Grekoromen Bursa İl Şampiyonası’nda boy gösteren Karacabeyli güreşçilerin isimleri ve aldığı dereceler ise şu şekilde oluştu:
Karacabey Endüstri Meslek Lisesi-Takımlararası 3.sü
46 Kiloda – Oğuzhan Uygun 1. Mahir Karaduman 2. Cem Hamamcı 3.
50 Kiloda – Yunus Kahraman 3.
55 Kiloda – Semih Aktaş 3.
66 Kiloda – Doğuhan Arpacı 3.
96 Kiloda – Emre Akkoyunlu 2. Yakup Işıktaş 3.
120 Kiloda – Semih Yavaş 3.
Başarılı güreşçilerin Antrenör Ali Varol ile birlikte çalışmalara tüm hızıyla devam ettikleri bildirilirken, derece alan sporcularında grup müsabakalarına katılarak, Türkiye Şampiyonası’nda ilçeyi temsil edecekleri kaydedildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.