Karacabeyli CHP ve İYİ’lerden İmamoğlu’na tam destek!

Cumhuriyet Halk Partisi Karacabey İlçe Örgütü ile İYİ Parti İlçe Teşkilatı, 23 Haziran’da yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerine yönelik yürütülen kampanya çerçevesinde Millet İttifakı’nın Adayı Ekrem İmamoğlu’na nakdi para desteği gerçekleştirdi.
CHP İlçe Başkanı Süleyman Tuğ ve İYİ Parti İlçe Başkanı Erdem Uğur öncülüğünde İş Bankası önünde buluşan partililer, “Her şey çok güzel olacak” mesajı verdi.
Bağış sonrası ellerindeki dekontlar ile banka önünde konuya ilişkin açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Süleyman Tuğ, “Bildiğiniz gibi 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul’da yapılan itiraz sonucunda seçmenlerimizin iradelerine ipotek konuldu. Ekrem İmamoğlu’nun hakkı gasp edildi. Bu nedenle seçimler 23 Haziran’a ertelendi. CHP ve İYİ Parti olarak bizler de bu bağlamda İmamoğlu’na maddi destek için burada toplandık.
Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) aldığı akıl ve hukuk dışı kararla İstanbul’da 23 Haziran 2019 Pazar günü yeniden seçime gidilecek. Seçmen iradesine yönelik bu büyük haksızlığın başka bir boyutu daha var. 23 Haziran seçiminde partiler hazine yardımı alamayacak. İktidar partisi için bunun hiç önemi yok ama gücünü halktan alanlar için ciddi bir engel. Bu durumun farkında olan binlerce vatandaşımız “İmamoğlu Seçim Kampanyası”na bağışta bulunuyor. Bugün burada olmasalar da ilçe halkımızdan da Sayın İmamoğlu’na ciddi destek verildiğini biliyoruz. Her birine yürekten teşekkür ediyoruz. Kampanya için banka hesap numaraları belirlenmiş ve bağış süreci devam etmektedir. Yapılacak bağışın hiç kimse için yük olmamasını diliyoruz. Kişi başı 20 TL tutarında bir bağış tüm gönülleri fethetmeye yetecektir. Her şey çok güzel olacak.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.