Karacabey’li basketbolcular efsane Rivers ile buluştu

Tofaş Spor Kulübü’nün ünlü basketbolcu David L. Rivers önderliğinde gerçekleştirdiği Euroleague Basketball One Team ‘Liderlik’ eğitimlerine Karacabey Belediye Basketbol Takımı oyuncuları da katıldı. Yeni Nesil Tofaş Projesi kapsamında Karacabeyli öğrencilerin David L. Rivers ile yaptığı 2 gün süren eğitimi birbirinden eğlenceli anlara sahne oldu.
Tofaş Spor Kulübü’nde gerçekleştirilen eğitime Antrenör Şevki Yıldırım öncülüğünde katılan Karacabey Belediye Basketbol Takımı öğrencileri; Ömer Salih Sarucan, Emine Kağrı, Ceren Yüceer, Esma Yıldız, Melih Kaan Yıldız, Yusuf Kadir Oral, Mert Ali Esen, Seyhan Çubukcu, Öykü Çisil Ceylan ve aileleri, dünyaca ünlü basketbol oyuncusu David L. Rivers’le birlikte olmanın mutluluğunu doyasıya yaşadı.
Eğitim hakkında bilgi veren Karacabey Belediyespor Basketbol Antrenörü Şevki Yıldırım, “Tofaş Spor Kulübü’nün One Team Programı dahilinde NBA patentli oyuncu David L. Rivers ile yaptığımız ‘Liderlik ve Kişisel, Gelişim İdmanları’nda öğrencilerimiz ile çok verimli bir gün geçirdik. Basketboldaki başarısını tüm dünyaya kanıtlamış olan David L. Rivers yetenekli çocuklarımızla bir araya gelerek onlara tecrübelerini ve yöneticilik becerilerini aktardı. Öğrencilerim o kadar şanslılar ki Tofaş formasıyla Türkiye’de şampiyonluklar yaşatan David L. Rivers tarafından 2 gün boyunca uygulamalı eğitim alma fırsatı yakaladı. Bu eğitimin öğrencilerimin adına ileriye dönük çok faydalar sağlayacağına inancım tamdır.
Çocuklarımıza Karacabey’in dışında bir yaşam olduğunu, çok çalışırlarsa David L. Rivers gibi başarıya ulaşabileceklerini gösterdik. Farklı ve çok değişik deneyimler kazanmalarını sağladık. Çünkü her zaman hayal ettiklerinden çok farklı bir dünya onları bekliyor. Bıkmadan, usanmadan çalışmalı, önlerine engeller çıksa da geleceğe yatırım yapmalı, dürüst bireyler ve takım olma yolunda sonuna kadar gayret göstermeliler.
Bugün yaptığımız eğitimin ne kadar güzel bir oluşum ve gelişim işi olduğunu gördüm. Öğrencilerimin geleceklerine katkı sağlayabiliyorsak, yaşattığımız her anı ileriye dönük bir ışık olabiliyorsa ne mutlu bize. Bu vesile ile öncelikle Tofaş’a, Koç Grubu’na, Orhun Ene’ye, Kartal Önel’e, Karacabey Belediye Başkanımız Ali Özkan’a, Başkan Yardımcımız Mehmet Vural’a, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Esra Taştekin Palabıyık’a, şoförümüze ve en önemlisi bizi bir an bile yalnız bırakmayan ailelere sonsuz teşekkürler ediyorum.” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.