Karacabey’in Uluslararası Arenadaki gururu İMKB’den, Belediye Başkanı Ali Özkan’a ziyaret

“Avrupa ‘da Organik ve Sağlıklı Gıda” projesi ile ülkemizi Avrupa ölçeğinde temsil etme başarısı göstererek, Karacabey’in gururu olan İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, organizasyona katılmak için gittikleri İtalya’nın Floransa kentinden döndükten hemen sonra, Belediye Başkanı Ali Özkan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Hazırladığı, “Avrupa’da Organik ve Sağlıklı Gıda” (Organic and Healthy Food İn Europe) projesiyle, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı kapsamında, Ulusal Ajans tarafından ‘koordinatör okul’ olarak görevlendirilen Karacabey İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İtalya’nın Floransa kentinde düzenlenen 11’inci Avrupa Buluşması’nda ülkemizi başarıyla temsil ederek, tüm Karacabeylilerin gururu oldu.
Ülkemizin bu alanda gururu olan Karacabey İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Okul Müdürü Vedat Kırbaş öncülüğünde Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret ederken, okullarına verdiği destek için kendisine teşekkür ederek, duyduğu minnettarlığı dile getirdi.
“Eğitim Kurumlarımızın Yanında Olmayı Sürdüreceğiz”
Geleceğimizi teslim edeceğimiz nesillerin, her konuda donanımlı olmalarına büyük önem verdiklerine vurgu yaparak, İMKB öğrencilerinin kazandığı başarılardan dolayı tüm ilçe adına gurur duyduklarını ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da, belediye olarak eğitim ve öğretim kurumlarına verdikleri desteği kararlılıkla sürdürecekleri müjdesini verdi.
En güzel hizmetin, eğitime yapılan hizmet olduğunun altını çizen Başkan Özkan, “Eğitim en büyük önceliğimizdir ve en büyük yatırım, şüphesiz eğitime yapılan yatırımdır. En güzel hizmetlerin de yine, öğrenci ve okula yapılan hizmet olduğuna inanıyoruz. Eğitime yönelik altyapı çalışmalarının yanı sıra; kültürel ve sosyal faaliyetlere sunduğumuz katkı ile bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de eğitim kurumlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.