“Karacabey’in İkinci Dönemi Yükselme Dönemi Olacak!”

AK Parti Karacabey Belediye Başkan adaylığına ikinci kez aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Ali Özkan önceki gün yaptığı basın açıklamasında, “Karacabey için Durmak Yok Yola Devam” dedi. Özkan İlçe Başkanlığı Binası’nda gerçekleştireceği basın açıklamasını, partililer ve vatandaşların yoğun katılımı nedeniyle ilçe binası önünde yaptı. Cumhur İttifakı kapsamında bir kez daha Karacabey Belediye Başkan Adayı gösterilen Ali Özkan’ın konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Karacabey’de ikinci dönemlerinin yükselme dönemi olacağını söyleyen Özkan, “Yeni dönem mottomuz; “Güçlü yatırımlar büyük hedeflerdir. Karacabey’in hizmetkarı olmaya devam edeceğim” diye konuştu.
Soğuk ve yağışlı havaya rağmen yoğun katılımla AK Parti İlçe Binası’nın önünde yapılan basın açıklamasına, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan, AK Parti’de geçmiş dönem ilçe başkanlığı yapan Salih Bağış, Halit Türkkan, Kadir Sevik, Adem Surguç ve Murat Erol’un yanı sıra mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş ile AK Parti İlçe Teşkilatı tam kadro katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir seçim geçirmeyi temenni ettiklerini belirterek, Cumhur İttifakı’nın adayı mevcut Belediye Başkanı Ali Özkan’ın yanında olduklarını dile getirdi. Yerel seçimi kazanmak adına gece gündüz demeden her zaman olduğu gibi yine çok çalışacaklarına vurgu yapan Başkan İşcan, “Milletin değerlerini esas alıp, istikamet belirleyip yol alıyoruz. Bizim bir davamız var. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz var. Bu hedefler sizleri ve bizleri aşan bir öneme sahip. Önümüzde 31 Mart 2019 yerel seçimi var. Her seçimde olduğu gibi hazır ve donanımlı olmak zorundayız. Tevazu, gayret, samimiyet. Önce millet, önce memleket. Hor bakmayacağız. Hoş bakacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Milletimizin birlik ve beraberliğinin ne kadar önemli olduğu, ete ve kemiğe büründüğü bu günlerde teşkilatımızın birliği için ne gerekiyorsa bıkmadan, usanmadan çalışacağız. Kimseyi ötelemeden, ötekileştirmeden birlik şuuruyla, dava şuuruyla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Yeter ki istişare edelim. İstişare ettiğimizde alacağımız kararların isabetli olacağı aşikardır. AK Parti ile her anlamda kalkınan ve gelişen ülkemizde, Karacabey’imiz de bu hizmet yağmurundan hakkı olanı almaktadır ve almaya da devam edecektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci kez görev tevdi ettiği Başkanımız Ali Özkan’a hayırlı, uğurlu olsun. Başkanımız Özkan’a çıktığı bu kutsal yolda başarılar diliyorum. Teşkilatımla birlikte her zaman yanındayız” şeklinde konuştu.
Yağmura karşın yanına mevcut İlçe Başkanı Ertem İşcan ile eski ilçe başkanlarını alarak çok sayıda partili ve vatandaşa seslenen Belediye Başkanı Ali Özkan, adaylığının kabul edilmesinde kendisine destek olan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm AK Parti ve MHP camiasına teşekkür etti.
5 yıl önce göreve geldiklerinden bu yana Karacabey’e vizyon kazandırdıklarını vurgulayan Özkan, “3T (Tarım-Turizm-Teknoloji) ve 3D (Doğum-Düğün-Defin) parolasıyla yola çıktık. Bu hedeflerimizde 5 yıllık görev süremiz boyunca başarılı olduk. Özellikle işsizliğin önlenmesi adına ilçe sınırlarımıza yapılacak TEKNOSAB Projesi’nin paydaşı olduk. Bu dev yatırım ile tam 100 bin kişiye istihdam sağlayacağız. İlçemizin kalkınması ve gelişmesi adına yeni dönemde de projelerimize devam edeceğiz. İçme suyu, altyapı ve arıtma alanında yatırımlarımız sürecek. Yeni dönem mottomuzu da; “Güçlü yatırımlar, büyük hedefler” şeklinde belirledik. Bir taraftan hükümetimiz, bir taraftan Büyükşehir Belediyemiz ve diğer taraftan da İlçe Belediyemiz tarafından yapılan ve yapılacak olan yatırımlarla Karacabey’imiz ilerlemeye ve kalkınmaya devam edecektir. Proje ve yatırımlarımızla ilgili detaylı bilgileri yakın zaman içinde kamuoyuna sunacağız. Türkiye’de beka döneminde Cumhur İttifakıyla AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi kadroları iş birliği halinde seçimlere giriyor. Burada da Cumhur İttifakının adayı olarak huzurlarınızdayım. Karacabey’in ikinci dönemi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde AK Parti iktidarıyla birlikte yükselme dönemi olacaktır. Yükselme dönemi hayırlı olsun. Soğuk ve yağışlı havaya rağmen bizlerle aynı heyecana ortak olan vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Karacabey için Durmak Yok Yola Devam” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Ali Özkan, parti binasında tebrikleri kabul etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.