Karacabey’in en özel şenliği

Karacabey’de geçtiğimiz hafta yedincisi düzenlenen ”Kır Çiçekleri Özel Eğitim Şenliği” göz kamaştırdı. Cahide Kırlağaç Anaokulu ve İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına Atatürk Kültür Parkı’nda yapılması planlanan şenlik, yoğun yağış olması sebebiyle Taha Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.
Şenliğe Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Aydın, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve ilçemizdeki özel eğitim öğrencileri katıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin açılış konuşmasında “Karacabey Belediyesi işbirliği ile düzenlenen şenlikte emeği geçen başta Karacabey Belediyesi olmak üzere, tüm okullarımıza, öğretmenlerimize, veli ve öğrencilerimize teşekkür ederim” dedi.
Dingin’in konuşmasının ardından özel eğitim öğrencileri ile birlikte pasta kesimi yapıldı. Şenlik kapsamında öğrenci ve veliler gönüllerince bir gün geçirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.