Karacabey’in çocukları İMKB’de şenlendi!

 

24 Nisan’da okul bahçesinde 300 minik öğrencinin katıldığı şenlik bayram havasında geçti. Etkinlikte Belediye Başkanı Ergün Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Sadık Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Ahmet Türk ile Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Çalı da yer aldı.

Şenlikte öğrenciler çeşitli etkinlik, oyun ve gösterilerle mest etti. Bahçede kurulan atölyelerde minikler tişört boyama, kitap ayracı yapma, kukla ve gözlük yapma etkinliği düzenlendi. Daha sonra Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alan Öğretmeni Zehra Dağdelen önderliğindeki minikler, çeşitli animasyon gösterileri, şapka giydirme oyunu ve top taşıma oyunlarında hünerlerini sergiledi. Özellikle Çocuk Gelişimi ve Eğitim öğrencilerinin sergilediği “Küçük Adamlar” ve “Sihirbaz” gösterileri minikleri doyasıya eğlendirdi. Yaklaşık 3 saat süren eğlence sonunda öğrencilere destekleyici firmalar tarafından çikolata, dondurma, meyve suyu, çocuk kitapları, şapkalar, tişörtler ve kalemliklerden oluşan hediye paketleri ile geleneksel Osmanlı macunu ve pamuk şekeri dağıtıldı.

İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Vedat Kırbaş, Çocuk Köyü Şenliği’nin bitiminde şunları söyledi; “Öncelikle şenliğimizin geleneksel hale gelmesinde büyük emekleri olan okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğretmenleri Sultan Ağırman, Zehra Dağdelen ve Aslı Günal öğretmenlerime ve bölüm öğrencilerime çok teşekkür ederim. Şenlik boyunca büyük bir gayret ve özveri ile çalıştılar ve eğlencemizin sorunsuz bir şekilde yürütülmesini sağladılar. Organizasyon gerçekten çok güzeldi. Ancak özellikle vurgulamak istiyorum. Bu tür etkinliklerin okul imkânlarıyla gerçekleşmesi çok zor. Şenliğimizin geleneksel hale gelmesinde bize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen sponsorlarımıza da sonsuz teşekkürler. Sizlerin aracılığıyla Sütaş’a, Sarten’e, Nestle’ye,
Ülker Golf’e, Matlı A.Ş’ye, Hilal Ambalaj’a, Agromar’a, Güven Kırtasiye’ye, Ünen Meşrubat’a (Aroma),  Alp Yayın Dağıtıma, Özel Sınav Eğitim Kurumları’na ve Kazo Oyuncak’a okulum, öğretmenlerim, öğrencilerim ve tüm Karacabey adına teşekkür ederim.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.