Karacabey’i sizlerle yöneteceğiz!

Karacabey’i sizlerle yöneteceğiz!
Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, önceki akşam bir araya geldiği 19 mahalle muhtarıyla fikir alışverişinde bulundu.
Hacıbeyli Kebapçısı’nda gerçekleşen yemekli toplantıda, MHP İlçe Başkanı İsmail Tezcan ile parti yöneticileri de hazır bulundu.
Açılış konuşmasını yapan MHP İlçe Başkanı İsmail Tezcan, yemeğe ilgi gösteren tüm muhtarlara teşekkür etti.
Muhtarların seçilmiş ve örnek alınan insanlar olduğuna değinen MHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, göreve geldiklerinde koordineli çalışma içinde olacaklarını belirtti.
Kuracakları ‘Kent Konseyi’ ile ilçedeki sivil toplum örgütleriyle birlikte hareket edeceklerini kaydeden Tayfur, şikayet ve dileklerin bu platformda tartışılacağını anlattı.
Karacabey’deki en ücra yerlere hizmet götürmeyi amaçladıklarını belirten MHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, “Benim için Karacabey’in her tarafı aynıdır. Planlı ve koordineli çalışacağız. Sizlerin düşüncelerine önem veriyoruz. İnsana hizmet temel prensibimizdir. Muhtarlarımızın hizmet konusunda, belediyeden şikayetleri olduğunu duyuyoruz. İş başına geldiğimizde, ayda bir kez sizlerle toplantı yaparak, sıkıntıları masaya yatıracağız. Belediye’de şeffaflığı sağlayacağız. Halkımız her şeyi bilecek. Belediye Başkanlığı kapısı sonuna kadar açık olacak. Kapalı kapılar ardında iş yapmayacağız. Seçildiğim ilk gün, MHP rozetimi bir kenara bırakıp, Karacabey’in belediye başkanı olarak, her kesimden insanımıza hizmet edeceğiz” dedi.
Projelerine de değinen MHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, Karacabey’in kanayan yarası içme suyu ile çöp sorununa kalıcı çözümler üreteceklerine dikkat çekti.
‘Vatandaş Kart’ projesiyle, ihtiyaçlı vatandaşları rencide etmeden yardım edeceklerini belirten Tayfur, cenaze işlemleri için de ücret alınmayacağını sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından muhtarlar, dağıtılan kağıtlara mahallelerindeki sıkıntıları yazdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.