“Karacabey’i ‘İYİ’lerle birlikte şaha kaldıracağız!”

İYİ Parti Karacabey Belediye Başkan Aday Adaylığı için ilk başvuruyu İlçe Teşkilatı’na yapan Bursa Büyükşehir ve Karacabey Belediye Meclis Üyesi Makine Mühendisi Hüsnü Doğruoğlu, geçtiğimiz hafta da Bursa İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle aday adaylığını bir kez daha duyurdu.
İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı’nda düzenlenen törende, Karacabey İlçe Başkanı Erkan Önen’in yanı sıra il ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu. Programın açılışında konuşan İl Başkanı Dr. Yahya Bahadır, “Sayın Doğruoğlu partimiz için önemli bir isimdir. Partimizin Karacabey’de teşkilatlanmasında da önemli hizmetleri olmuştur. Kendisinin tecrübelerinden her zaman yararlanmak isteriz. Sayın Doğruoğlu’nun Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusu hayırlı olsun.” dedi.
İYİ Parti’nin Karacabey’de kurulmasından bu günlere değin çok çaba sarfettiklerini, tüm engellemelere rağmen partiyi kurduklarını ve 24 Haziran’da yapılan Genel Seçimler’de Karacabey İYİ Parti’nin yüzde 19.16 oy oranıyla Bursa ve ilçeleri arasında birinci olduğunu vurgulayan Doğruoğlu, “Şimdi sırada Karacabey Belediyesi var. Tek düşüncemiz ve hedefimiz Karacabey Belediyesi’ni kazanmaktır. Bende bu göreve talibim.” dedi.
“Karacabey’in oğlu Hüsnü Doğruoğlu” sloganıyla yola çıktığını bir kez daha ifade eden Doğruoğlu, “10 yıldır aktif siyasetin içindeyim. 2 dönemdir de meclis üyeliği yaptım. Siyasetteki bilgi ve birikimlerimle Karacabey’e Belediye Başkanı olarak hizmet etmek istiyorum. Projelerim hazır. Karacabey’i ‘İYİ’lerle birlikte şaha kaldıracağız. Başta sizlerin desteği, halkımızın teveccühü ve Allah’ın izniyle 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’ni kazanacağız.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.