Doğruoğlu, meslektaşları ile buluştu!

Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, Cumartesi akşamı Podyum Park Davet’te, TMMOB Makina Mühendisleri Odası’nın 64. yaşını kutladı.
Meslekte 25. – 40. ve 50. yılını tamamlayan mühendislere gecenin anısına plaket verilerek, tüm üyelerle birlikte 64. yıl pastası kesildi.
İlçemizden de, Doğalgaz sektöründe hizmet veren As Doruk Mühendislik Ltd. Şti’nin sahibi, tecrübeli Makina Mühendisi Hüsnü Doğruoğlu’da bu geceye eşi ile birlikte katıldı.
Meslektaşlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan Doğruoğlu’na Karacabey’deki yerel seçimler ve İYİ Parti Karacabey Belediye Başkan Aday Adaylığı süreci hakkında ki gelişmeler soruldu.
İYİ Parti Bursa Büyükşehir ve Karacabey Belediye Meclis Üyesi olan Hüsnü Doğruoğlu, İYİ Parti’nin Karacabey’de teşkilatlanmasını yapan, kurucuları arasında yer alan ve Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde grup oluşturmasına da liderlik etmişti.
Bursa ve ilçelerinde İYİ Parti’ye geçen ilk Meclis Üyesi olma özelliğini de taşıyan ayrıca 24 Haziran Genel Seçimleri’nde İYİ Parti’nin % 19,16 oy oranı ile Karacabey’in Bursa birincisi olmasında da aktif rol alması ile tanınan Doğruoğlu tüm dikkatleri üzerine topladı.
Gece de, teknik ve mühendislik konularından çok, yaşanan ekonomik kriz, genel ve yerel secimler konuşuldu.
Gece ye katılanlar arasında, Makina Mühendisi eşi olan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık ve Nilüfer Belediye Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’de vardı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.