“Karacabey’i hep birlikte geleceğe taşıyacağız”

*Karacabey’in önemli markalarından biri olan Sütaş’ın Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz’ı ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘Marka Kent Karacabey’ oluşturulması noktasında, ilçeye sağladığı katkılardan dolayı Sütaş’a teşekkürlerini iletti.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey’i sahip olduğu tüm değerleriyle birlikte ‘Marka Kent’ yapmak için sürdürdüğü görüşmelere, önceki gün bir yenisini daha ekledi.
İlçenin önemli sanayi kuruluşlarından biri olan Sütaş’a gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Ali Özkan, Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz ile bir araya geldi.
Gerçekleşen ziyarette Başkan Ali Özkan’ın yanı sıra; Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü, Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan ve Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak da yer aldı.
Karacabey’i hep birlikte geleceğe taşıyacağız
Yapılan görüşmede ilçenin değerleri üzerine yapılabilecekler masaya yatırılırken, marka değerlerin ön plana çıkartılması gibi konularda da fikir alışverişinde bulunuldu.
Başkan Ali Özkan ziyarette yaptığı açıklamada; “Karacabey’in önemli kuruluşlarından biri olan Sütaş, bizlerin de aslında birer marka yüzüdür. Karacabey’i ulusal hatta uluslararası arenada temsil eden bu kuruluşumuzu önemsiyoruz. Ve marka şehir olma yolunda bu tip değerli fikir ve önerileri de dikkate alıyoruz” ifadelerine yer verdi.
Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz da Başkan Ali Özkan ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karacabey’i geleceğe taşıma konusunda ellerinden gelen katkıyı sağlamaya devam edeceklerini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.