Karacabey’e voleybolda da TOFAŞ desteği

*Son dönemde, spora verdiği destek ile tüm Bursa kamuoyunun haklı takdirini kazanan Karacabey’e, voleybol konusunda anlamlı bir destek de TOFAŞ kulübünden geldi. Bu sene 2. Profesyonel Voleybol Ligi’ne yükselme başarısı gösteren Karacabey Belediyespor ile TOFAŞ arasında geçtiğimiz hafta imzalanan protokol kapsamında, TOFAŞ Yıldız Takımı oyuncuları Karacabey Belediyespor forması ile mücadele edecek.
*Voleybolda iş birliği konusunda, TOFAŞ’ın tercihini Karacabey’den yana kullanması tüm ilçe halkından büyük sevinç yaratırken, voleybol severlerin de büyük ilgi göstermesi beklenen karşılaşmaların Eylül ayında, Karacabey Kapalı Spor Salonu’nda start alacağı açıklandı.

Son dönemde spora verdiği destek ile tüm Bursa kamuoyunun haklı takdirini kazanan Karacabey’e, voleybol konusunda anlamlı bir destek de TOFAŞ Spor Kulübü’nden geldi.
Bu sene oynadığı zorlu karşılaşmalarla, 2. Profesyonel Voleybol Ligi’ne yükselme başarısı gösteren Karacabey Belediyespor ile TOFAŞ arasında geçtiğimiz hafta imzalanan protokol kapsamında, TOFAŞ Yıldız Takımı oyuncuları Karacabey Belediyespor forması ile mücadele edecek.
Geçtiğimiz hafta belediye başkanlık makamında, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile Tofaş Spor Kulübü Menajeri Tolga Öngören tarafından imzaların atıldığı protokol töreninde; TOFAŞ Fabrikası İnsan Kaynakları Müdürü Ahmet İzmirli, TOFAŞ voleybol antrenörleri Mehmet Yaşar Şen ve Ünal Akgürel ile Karacabey Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Vural ve Belediyespor Voleybol Antrenörü Mustafa Cengiz de hazır bulundu.
Ali Özkan: “TOFAŞ’ın Karacabey tercihi gurur verici”
TOFAŞ Spor Kulübü ile gerçekleştirilen anlaşmanın ilçe sporuna büyük katkılar sunacağını açıklayan ve anlaşmadan duyduğu memnuniyeti ifade Başkan Ali Özkan, geçtiğimiz yıl basketbol konusunda TOFAŞ ile gerçekleştirilen iş birliğinin ardından, voleybolda da Karacabey’in tercih edilmesinin gurur verici olduğunu söyledi.
Spor tüm olumsuzlukların ilacıdır
İlçede son 4 yıllık dönemde ekonomik, sosyal, kültürel ve sportif anlamda adeta bir çağ değişim yaşandığına dikkat çeken ve Karacabey’de sporun çağdaş seviyeye ulaşması için ülkenin köklü spor kulüplerinden Tofaş’ın deneyimlerinden yararlanmanın önemine vurgu yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; “Ülke geleceğini emanet edeceğimiz genç nesillerin, en az bilgi kadar spor ve kültür açısından da deneyim sahip olmasına büyük önem veriyoruz. Sporun en az sağlık kadar kötü alışkanlıklardan uzak durma, sosyal hayatın bir parçası olma, sağlıklı iletişim kurma becerilerini geliştirme konularında da büyük yararı var. İş hayatındaki başarıda bilginin payı yüzde 10 ise geriye kalan kısmı iletişim ve sosyal faaliyetlerden geliyor. Bu nedenle insanımızı, çocuklarımızı, gençlerimizi, yaşları ne olursa olsun kültürel ve sportif faaliyetlerle buluşturmak istiyoruz. Bu konuda belediye olarak, Bursa’mızın gözbebeği Tofaş ile ortak çalışmak, projeler ve yatırımlar geliştirmek mutluluk verici. Önümüzdeki yakın dönemde, bu projenin meyvelerini alacağımızın müjdesini şimdiden verebiliriz” şeklinde konuştu.
Tolga Öngören: “Karacabey’le iş birliğinden gururluyuz”
Tofaş Spor Kulübü Menajeri Tolga Öngören de Tofaş olarak Karacabey’in spor konusunda gösterdiği atılım ve alt yapıya verilen önemin herkesin dikkatini çeker boyutta olmasının, her türlü takdirin üzerinde olduğuna vurgu yaptı. Öngören, “Karacabey ile önceki yıl yürürlüğe koyduğumuz basketbol iş birliğinin ardından, bu sezonda voleybolda da iş birliğine imza atmaktan Tofaş Spor Kulübü olarak son derece mutluyuz. Spor ve sporcu konusunda belediye başkanımızın gerçekleştirdiği başarılı projeler, bu kararı almamızda en büyük etken oldu. Tüm Karacabeyli dostlarımıza misafirperverlikleri konusunda da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Profesyonel 2. Voleybol Ligi maçları Eylül’de başlıyor
Öte yandan, voleybolda iş birliği konusunda TOFAŞ’ın tercihini Karacabey’den yana kullanması tüm ilçe halkında büyük sevinç yaratırken, voleybol severlerin de büyük ilgi göstermesi beklenen karşılaşmaların Eylül ayında, Karacabey Kapalı Spor Salonu’nda start alacağı ve Karacabey’i yeni şampiyonluklar beklediği bilgisi verildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.