Karacabey’e üç önemli başarı

“Sigortalı Çalışmanın Önemi" konulu yarışmalardan öğrencilerimiz dereceyle döndü:

Bu yıl 14-20 Mayıs 2012 tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında ve Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen “Sigortalı Çalışmanın Önemi” konulu resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında ilçemizden 3 öğrencimiz derece yaptı.

Hacı Ahmediye Onur İlköğretim Okulu 6.sınıf öğrencisi Sarenur Saygısever resim dalında il birincisi olurken, Cumhuriyet İlköğretim 7.sınıf öğrencisi Hazal Erdem şiir dalında il ikincisi ve İstiklal İlköğretim Okulu 7.sınıf öğrencisi Daristan Erdem de kompozisyon dalında il üçüncülüğünü elde etti.

Yarışmalar sonunda dereceye giren öğrencilere ve okullara ödülleri 16 Mayıs 2012 tarihinde Tayyare Kültür Merkezinde düzenlenen törenle verildi.

Büyük bir başarıya imza atarak gururumuz olan 3 öğrencimiz de ödüllerini Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mükremin İspirli’nin elinden aldı. Buna göre yarışmalarda birincilere tam, ikincilere yarım ve üçüncülere çeyrek altın olan ödülü verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, ilçemizi başarıyla temsil eden öğrencileri kutlarken, emeği geçen öğretmenlere de teşekkür etti.

Öğrencilere başarı belgelerini veren Dingin, “Bu başarının artarak önümüzdeki yıllarda da sürmesini diliyorum. Umut ediyorum ki önümüzdeki yıl hepiniz daha da başarılı olarak okulunuzu ve ilçemizi daha üst sıralara taşırsınız” diye konuştu.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.