Bir ömür boyu mutluluğa “Evet” dediler!

Geçtiğimiz hafta sonu Atatürk Kültür Parkı’ndaki Ali Hayri Dörter Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen görkemli düğün siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi.

Törene AKP Genel Başkan Yardımcısı A. Edip Uğur, Bursa Milletvekilleri Önder Matlı, Hüseyin Şahin ve İsmail Aydın, AKP Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban, AKP İl Yöneticisi Murat Demir, Yenice Belediye Başkanı Hasan Aksu, Yalıntaş Belediye Başkanı Mahmut Ertuğrul, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Özer Matlı, Karacabey Ziraat Odası Başkanı Hasan Karahasanoğlu ve Meclis Başkanı Nuri Karaca, il ve ilçelerden gelen siyasi parti yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Belediye Başkanı Ergün Koç’un kıydığı nikahta genç çiftin şahitliklerini AKP Genel Başkan Yardımcısı A. Edip Uğur, Bursa Milletvekilleri Önder Matlı, Hüseyin Şahin ve İsmail Aydın, AKP Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan ve AKP İl Yöneticisi Murat Demir yaptı.

Karacabey'de kıyılan nikahın ardından iş ve siyaset dünyasını bir araya getiren görkemli düğünde genç çifti, dostları ve sevdikleri yalnız bırakmadı.

Çiftin aileleri Ayşe ve Mustafa Kuzu ile Servin ve Hilmi Kahya, çocukları Özlem Kuzu ve Aykut Kahya’nın bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti. Geç saatlere kadar süren düğünde gönüllerince eğlenen genç çiftin mutlulukları ise görülmeye değerdi.

MELTEM Ailesi olarak genç çifte bitimsiz mutluluklar diliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.