Karacabey’e Ramada Otel geliyor!

İlçeye 4 yıldızlı bir otel kazandırmak için hazırlıkları tamamlayan Karacabey Belediyesi 31 Mayıs 2017 tarihinde ihaleyi gerçekleştirdi. 4 yıldızlı otel ve 2 düğün salonu ihalesini tek firma olarak giren İnegöl Yıldırım Gazetecilik ve Yayıncılık San. ve Tic. A.Ş. aldı.
İhaleyi alan firmanın, otel ve düğün salonlarını inşa edeceği ve 30 yıl boyunca Karacabey Belediyesi’ne kullanım hakkı ödeyeceği bildirildi.
Karacabey Belediyesi’ne ait eski B Blok Hastane’nin olduğu bölgeye yaptıracağı “4 Yıldızlı Otel ve 2 Adet Düğün Salonu” ihalesi, 31 Mayıs’ta yapıldı. Belediye’de gerçekleşen, “Belediye’nin Taşınmazı Üzerinden Yüklenici Firma Sınırlı Ayni İhalesi’ne tek firma katıldı. İnegöl’de yayın yapan Yıldırım Gazetecilik ve Yayıncılık San. ve Tic. A.Ş. tarafından alınan ihale bedelinin 6 milyon 510 bin lira olduğu, ancak firmanın bu parayı 6 aylık dönemler halinde ve Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) oranında her yıl kullanım bedeli artışı şeklinde ödeyeceği belirtildi.
Öte yandan, Sırabademler Mahallesi sınırları içinde 7 bin 793.96 metrekarelik alana yapılacak 4 yıldızlı otel ve 2 düğün salonunun, ‘Ramada’ markasıyla hizmet vereceği öğrenildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.