Karacabey’e “Lions Kulübü” kuruluyor!

Karacabey’e “Lions Kulübü” kuruluyor!
Karacabey’de kurulması düşünülen “Lions Kulübü” için çalışmalara başlanıldı. Karşılık beklemeden hizmet etmeyi bir yaşam ve davranış biçimi olarak benimseyen insanların duygu ve düşünceleri anlamına gelen Lions, bu anlayış ile tüm dünya ve Türkiye’de çalışmalarını sürdürüyor.
Mustafakemalpaşa’da 1989 yılında kurulan Lions Kulübü üyeleri, önceki akşam Karacabey Borsa Lokantası’nda bir araya geldi. Geceye, Karacabey Ziraat Bankası, İş Bankası ve Halk Bankası Şube Müdürleri; Ahmet Akpınar, Şükrü Alper Kara ve Özgür Özatalay’ın yanı sıra Mustafakemalpaşa Lions Kulübü Başkanı Hülya Altındağ, Baş-kan 1.Yardımcısı Murat Çucukçu, Başkan 2.Yardımcısı Tamer Torunoğlu, Sekreter Hakan Dağlı, Sayman Elçin Demiroğlu, Toplantı Yönetmeni Recai Babaeski, Kulüp Amiri Ali Osman Sel ve Üyelik Direktörü Metin Demiroğlu katıldı.
Karacabey’e de Lions Kulübü kurarak insanlara karşılık beklemeden hizmet etmeyi amaçladıklarını belirten Mustafakemalpaşa Lions Kulübü Başkanı Hülya Altındağ, bu düşünceyle etkinliklerini sürdürdüklerini söyledi. Lion Kulübü hakkında bilgiler veren Altındağ sözlerini şöyle sürdürdü;
“Dünya ulusları arasında bir anlayış yaratmak ve geliştirmek. İyi yönetim ve iyi vatandaşlık ilkelerinini gelişmesini sağlamak. Toplumun uygar, kültürel, sosyal ve ahlaki kalkınmasına etkin katılımda bulunmak. Kulüpleri dostluk, arkadaşlık ve karşılıklı anlayış bağları ile birleştirmek. Politikada taraf tutan ve dini inanç farkı gözeten hususların dışında kalan ve toplumun yararlarını ilgilendiren tüm konularda kulüp üyelerinin serbest tartışmalar yapabilecekleri bir ortamı oluşturmak. Hizmete yatkın kişilerin maddi karşılık beklemeden toplumlarına yararlı olmalarını teşvik etmek; yeterliliğe özendirmek ve ticari, sanayi, meslek ve kamu hizmetleri ile özel girişimlerde yüksek törel ilkeleri yerleştirmek.” Program yenilen yemekler, konukların takdimi ve sıcak sohbetlerle sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.