Karacabey’e hizmet yok mu?

Yeni yatırım planı ile birlikte İnegöl, Gemlik, Mustafakemalpaşa, Yenişehir, İznik gibi ilçelerde hızlı bir çalışma temposuna giren UEDAŞ’ın Karacabey’i neden es geçtiği iyice sorgulanmaya başlandı.

Bursa ilçeleri arasında elektrikten en çok canı yanan ilçelerin başında gelen Karacabey’de, vatandaşlar hizmet bekliyor. En küçük bir yağmur ve ya da rüzgarda kesilen elektriklere dikkat çeken vatandaşlar, Karacabey’in unutulmaması gerektiğine dikkat çekti.

UEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu ise, Bursa kent merkezi dışındaki ilçelerde bir süredir iyileştirme faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti.

İslamoğlu, “Trafoların güç artırımları ve dağıtım hatlarının iyileştirilmesinin yanı sıra vatandaşlarımızın hizmetlerini de önemli ölçüde hızlandırdık. Çevre ilçelerde çalışmalar şu anda rayına girmiş durumda. Özellikle kent merkezindeki iyileştirme çalışmalarına hız verdik. Bu kapsamda Nilüfer'e bağlı Ertuğrulkent bölgesinde enerji hatlarımızı yer altına alma çalışmaları devam ediyor. Yine Yıldırım'a bağlı Millet Mahallesi gibi önemli sorun yaşayan bölgelerde de yeni trafo tesis etme ve bazı trafoların güçlerini yükseltme çalışmaları devam ediyor. Önemli ölçüde hatlarımızı yer altına almaya çalışıyoruz. Yaz sezonu öncesinde bu bölgede de enerjiyi yeraltından dağıtmaya çalışacağız” dedi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.