Karacabey’e hizmet edeceğiz

Karacabey’e hizmet edeceğiz
Karacabey Demokrat Parti Karacabey Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, seçim çalışmaları doğrultusunda önceki akşam Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticileriyle bir araya geldi.
Karacabey’in tüm değerlerinin ön plana çıkarılacağını belirten Şaban Yalazı, Kafkas oyun ekibi kurulması ve kültürlerin tanıtılmasına yönelik taleplere destek verebileceklerini söyledi.
İlçenin tanıtımı yönünde tüm etkinliklere destek vereceklerini kaydeden Yalazı, “Karacabey’e ait ve eski adıyla Mihalıç’tan günümüze gelen önemli değerlerin korunmasına çaba göstereceğiz. Panayırların ‘Tarım, Hayvancılık ve Ticaret Fuarı’na dönüştürülmesi ve ‘Çiftçi Bayramı’ düzenlenmesiyle ‘Kültür ve Kongre Merkezi’, ‘Kent Müzesi’, Amfi Tiyatro’, Yeniköy ve Malkara’da çeşitli etkinlikler ile festival organizasyonları ile tanıtımlara ev sahipliği yapacağız” dedi
Dışişleri Bakanlığı’na bağlı olarak yurt dışı görevi sırasında Türkiye’den Almanya’ya giden ve geçimini gurbette sağlayan her Türk vatandaşına ayırım yapmaksızın hizmet sunduğuna işaret eden DP Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, “Karacabey’in her mahallesine eşit hizmet götüreceğiz. İnsan ayrımı yapmadan nereden gelmiş olursa olsun, Karacabey’e yerleşen ve geçimini burada sağlayan kardeşlerimizle birlik ve beraberlik içerisinde halkımızın refahı için gücümüzden fazlasını ortaya koyarak çalışacağız.” Diye konuştu.
Yalazı, toplumda bütünleşmenin Karacabey’in geleceğine olumlu katkılar sağlayacağını belirterek, “İnsanlarımızın huzuru ve mutluluğunu ekonomik gelişmelerin ve atılımların yanı sıra sevgide, saygıda ve beraberlikte aramalıyız. Önce insan için ve Karacabey için tek yürek olmalıyız.” yorumuyla sözlerine devam etti.
Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği yönetici ve üyeleriyle sıcak bir diyalog yaşayan Yalazı, Kafkasya’da yaşayan ve daha sonra Türkiye’nin çeşitli bölgelerine yerleşen vatandaşların günümüzde gelenek ve göreneklerini yaşatmak uğruna verdikleri emeğin göz ardı edilemeyeceğini ve bu faaliyetlerin toplumda beğeni kazandığını vurguladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.