Karacabey’e güç katacağız!

Karacabey’e güç katacağız!
Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası , Ticaret Borsası yeni yönetimini ziyaret ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Meclis Başkanı Tarık Tezel, Genel Sekreter Fehmi Yıldız ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan kalabalık bir grubun gerçekleştirdiği ziyarette, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem İşcan, Meclis Başkanı Doğan Orhan ve yönetim hazır bulundu.
Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ve Meclis Başkanı Tarık Tezel, Ticaret Odası’nda 4 yılın ardından özlenen tablonun oluşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Oda ve borsa olarak hep beraber, omuz omuza olacaklarını ifade eden Matlı ve Tezel, “Ümit ediyoruz ki, bu birliktelik ortak çalışmalarımızın yolunu açacak. Kaynaklarımızı birleştirerek Karacabey adına yeni projeler üreteceğiz” dediler.
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem İşcan ve Meclis Başkanı Doğan Orhan ise, her zaman Ticaret ve Sanayi Odasıyla birlik ve beraberlik içinde hareket edeceklerini belirterek, “Karacabey için olması gereken de budur” diye konuştular.
Sıcak bir ortamda geçen toplantı sonrası oda ve borsa temsilcileri, ayda bir kere ortak meclis toplantısı yapacakları yönünde karar aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.