Karacabey’deki Kültür Merkezi inşaatında çalışmalar yeniden başladı

• Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan gerçekleştirdiği ziyarette, inşaat çalışmaları yeniden başlayan Kültür Merkezi inşaatını yerinde inceledi. Müjdeli haberi ilçe halkına duyuran Özkan, “Bir önceki müteahhitin çekilmesiyle aksayan inşaat çalışmaları yeniden başladı. Umuyoruz ki en kısa sürede tamamlanır. İlçemize bu değerli projeyi kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bursa Büyükşehir Belediyesi marifetiyle ilçeye yapılmakta olan Kültür Merkezi inşaatı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Önceki gün yaptığı ziyarette, çalışmaların yeniden başladığı inşaat alanını inceleyen Özkan, ziyaret sırasında teknik ekipten de bilgi aldı.

Kültürel ve sanatsal olarak çok önemli katkılar sağlayacak

Bu projenin, ilçeye kültürel ve sanatsal anlamda önemli bir katma değer sağlayacağını vurgulayan Başkan Özkan, “İlçemize bu değerli projeyi kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’a teşekkür ediyoruz. Önceki müteahhit firmanın çekilmesiyle aksayan inşaatın yeniden başlaması için gayretlerinden ötürü minnettarız. Umuyoruz en kısa sürede inşaatı tamamlanır. Hayırlı olsun” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.