“Karacabey’de yine destan yazacağız!”

Karacabey AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere teşkilat olarak hazır olduklarını duyurdu. Cumhur İttifakı olarak seçim sürecinde Karacabey’i kırsal mahalleler dahil karış karış gezdiklerini ve halkla bütünleştiklerini belirten Başkan İşcan, ilçe halkının teveccühü ile zaferle ve yeniden tarih yazarak sandıktan güçlü bir şekilde çıkacaklarını ve Ali Özkan’ı yeniden başkan yapacaklarını söyledi.
MHP ile kurulan Cumhur İttifakı sonrası uyumlu bir seçim stratejisi izlediklerini ifade eden İşcan, bu sağlam birlikteliğin halk tarafından da karşılık bulacağına inandıklarını vurguladı.
31 Mart’ta yeni bir zafere daha imza atmayı hedeflediklerini ve Karacabey’in çoktan devam yönünde karar aldığını söyleyen Başkan İşcan, “Bundan sonra karar milletin. Biz halkımıza her zaman olduğu gibi bu seçimde de çok güveniyoruz. Diğer partiler ne derse desin, ne söylerse söylesin milletimiz gerçeklerin farkında. Bu yalnızca bir yerel seçim değil, Türkiye’nin beka meselesidir. AK Kadrolar ile hem ülke genelinde hem de Karacabey’de büyük hizmetlere imza attık. 31 Mart sonrası da aynı hizmet aşkıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz birlikte, birbirine gönülden bağlı davamızın güçlü neferleriyiz. 31 Mart seçimlerinde bu güçlü aile Türkiye’de, Bursa’da ve Karacabey’de yepyeni bir zaferle daha güçlü yoluna devam edecektir.” dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti ve MHP teşkilatları öncülüğünde yoğun bir tempoda tüm kadroların canla başla gecesini gündüzüne kattığını vurgulayan İşcan, “Cumhur İttifakı adayımız Ali Özkan ile birlikte mahalle, sokak, hane ve fert bazlı olarak tüm Karacabey’i kapsayacak şekilde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla seçime hazırız. İsmail Yozgat başkanlığındaki Seçim Koordinasyon Merkezi üyelerimizin hazırlamış olduğu program çerçevesinde tüm kadrolar kendi kulvarlarında aynı amaç doğrultusunda özenle çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdü. Hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Artık çalışmalarımızın verimini alacağımız günün arifesinde sayılırız. Gerçekleştirdiğimiz yoğun tempolu çalışmalar neticesinde halkımızın ilgisinin gittikçe arttığını görüyoruz. Ve önümüzdeki seçimlerde daha çok yüksek oy alarak ve daha çok meclis üyesi çıkartarak inşallah bu seçimi de alnımızı akıyla alacağız. Kaldığımız yerden çıtayı yükselterek ilk günkü aşkla yolumuza devam edeceğiz. Yeniden Ali Özkan başkanımızla Karacabey’e hizmet yağmaya devam edecektir.
AK Parti İlçe Başkanı olarak büyük bir özveriyle seçim süreci boyunca çalışan Yönetim Kurulu Üyelerime, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, Cumhur İttifakı üyelerimize ve Belediye Meclis Üyesi adaylarımıza ve her daim partimize gönülden bağlı üyelerimiz ve Mahalle Başkanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Tevazu, samimiyet ve gayret içinde olan bu birlik ve beraberliğin güçlü bir şekilde sandığa da yansıyacağına inanıyorum.” diye konuştu.
Kadın Kollarımız 31 bin 500 haneyle buluştu
AK Parti Kadın Kollarının her dönemde AK Parti teşkilatlarının omurgasını oluşturduğunu söyleyen İşcan, “Partimizin sahadaki güçlü sesi olan Hamiyet Özenli başkanlığındaki AK Parti Kadın Kolları yönetimimiz ile birlikte kadın Belediye Meclis Üyesi adaylarımız, Ana Kademe kadınlarımız, mahalle başkanlarımız ve üyelerimiz her türlü fedakârlığı göstererek gece gündüz saha da çalınmadık kapı, girilmedik ev, sıkılmadık el, alınmadık gönül bırakmadı. MHP Kadın Kollarıyla uyumlu ve örnek bir birliktelik gerçekleştiren AK Kadınlar, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi adaylarımız ile de sahaya çıkarak verimli bir çalışma içinde oldular. Kadın Kollarımız seçim olsun olmasın yılın 12 ayı da her zaman sahada vatandaşlarla iç içedir. Halkımızın sorunlarını, taleplerini dinlemeye, destek ve dualarını almaya devam etmektedir. AK Kadınlar çok çok önemli. Biz o kapıları tek tek çalmazsak bu dava ileri gitmez. AK Parti’nin başarısının mimarlarından olan kadınlarımızın gücü hiçbir zaman yadsınamaz. Kadın Kollarımız seçim saha çalışması kapsamında 64 kırsal kesim, 21 merkez olmak üzere 85 mahallemizde 31 bin 500 hane ile çat kapı ziyaretlerinde buluştu. AK Partili kadınlar aylar öncesi başlattıkları sandık bazlı ev sohbetlerini ‘SES’ olarak kısaltarak oluşturdukları “AK Parti Karacabey’de SES getirecek” sloganıyla da 550 haneye misafir olarak 1870 kadın ile bir araya geldi. AK Parti’nin Karacabey’de her zaman başarısında önemli bir yer tutan Kadın Kolları, kadının siyasetteki gücünü göstererek dur durak, yorulmak nedir bilmeden ilk günkü aşkla arı gibi çalışmaktadır. Sadece seçim zamanı değil her zaman Karacabey için canla, başla hummalı bir çalışma gösteren Hamiyet Özenli Başkanlığındaki AK Parti İlçe Kadın Kolları kadrosuna şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.
“AK Parti’nin dinamizmi gençlerdir”
AK Parti’nin dinamizminin gençlik olduğunu söyleyen Başkan İşcan, “Adem Coşkun başkanlığındaki AK Parti İlçe Gençlik Kollarımız da seçim sürecinde gecesine gündüzüne katarak çalışmalarını sürdürmüştür. Gençlik Kollarımız “Sana Emanet” projesi ile Karacabey’de 31 Mart yerel seçimlerinde ilk defa oy kullanacak seçmenler ile 18-30 yaş aralığındaki seçmenlerin adreslerine giderek, ziyarette bulunmuşlardır. Milletvekilleriyle birlikte Genç Kürsü programında gençlerle buluşan AK Gençlik, doğum günü olan genç seçmenlerin de özel anlarında yanında olmuştur. İlçemizde faaliyet gösteren gençlik STK’lar ile düzenli toplantı yaparak fikir alışverişinde bulunan Adem Coşkun başkanlığındaki Gençlik Kollarımız aynı zamanda her platformda genç nüfus ile bir araya geldi. Gençler, Türkiye’nin geleceğinin teminatıdır. Her dönem teşkilatımız, gençlik kollarımızdan gücünü ve enerjisini almış geleceğe güvenle bakmıştır. AK Parti hareketinin dinamizmi, heyecanı, bilgi ve becerisiyle geleceğe taşıyacak olan gençlerdir. Gençlik kollarımız her daim sağlam duruşuyla ve başarılı çalışmalarıyla AK Parti’yi güçlendirerek enerji kaynağımız olmuştur. Karacabey Gençlik Kollarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
“Karacabey’de yine destan yazacağız”
Başkan İşcan, “AK Parti 17 yıldır ülkemizin, bölgemizin istikrarı ve kalkınması için çok çalıştı. Geçmiş iktidarların, koalisyon ortaklarının yapamadığını çok kısa sürelerde gerçekleştirdi. Halkımızın kendine olan güveni arttı. İç ve dış siyaset anlayışımız geçmiştekilere fark attı. Saygın hatırı sayılır bir ülke halini aldık. Bizler yapılan tüm hizmetlerin heba olmasını elbette istemiyoruz. Ama bunun için sizlerin, halkımızın desteğine yine ihtiyacımız var. Dünya çapında tüm zalimlere meydan okuyan liderimizle Türkiye daha da şahlanacaktır. Birlik ve beraberlik içinde omuz omuza ilerlemeye devam edeceğiz. Son söz, son karar milletimizdedir. İnşallah milletimiz tercihini yine güven ve istikrardan yana kullanarak Türkiye’mizin, Bursa’mızın ve Karacabey’imizin önünü açmaya devam edecektir. Bu seçimde de sandığımıza sahip çıkarak, Cumhur İttifakı ile 31 Mart’dan zaferle ayrılacağız. Daha önce olduğu gibi Karacabey’de yine destan yazacağız. Gücümüze güç katan ve bizlere büyük ilgi ve yoğun teveccüh ile gönül kapılarını açan halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Karacabey’in şahlanışına katkı vermek için tüm hemşehrilerimiz 31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimde sandık başına giderek oylarını kullanmalıdır. Ülkemize hizmet için hep beraber çıktığımız bu yolculuğu inşallah hayırlısıyla menziline ulaştıracağız. Daha çok meclis üyesi çıkartarak Ali başkanımızla yolumuza devam edeceğiz. 31 Mart seçimlerinin ülkemize, milletimize ve Karacabey’imize huzur, barış ve kardeşlik getirmesini dilerim.” şeklinde konuştu.
Sevgi Yürüyüşü’ne davet
İşcan, 30 Mart Cumartesi günü saat 15.00’de gerçekleştirecekleri Ulu Camii önünden başlayacak olan Sevgi Yürüşü’ne tüm Karacabeylileri davet etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.