Karacabey’de trafik kazası: 2 ölü, 2 yaralı

Karacabey'de meydana gelen trafik kazasında, araçta sıkışan 22'inci dönem Bursa Milletvekili Niyazi Pakyürek'in dayısı 74 yaşındaki Sait Pakyürek ve İnşaat ustası Tevfik Kurtulmuş yaşamını yitirdi. Kazada 2 kişi de yaralandı.

Kaza, önceki akşam saat 20.30 sıraları İkizce Köyü kavşağında meydana geldi. Sait Pakyürek, Orhaniye Köyü'ndeki yazlığında çalışan fayans ustası Mehmet Sert'i Bursa'ya götürmek için 16 Z 2902 plakalı otomobiliyle hareket etti. Sait Pakyürek aracıyla İkizce kavşağından ana yola çıktığı sırada, Balıkesir yönünden gelen Ümit Oğuz Şengün yönetimindeki 26 SN 159 plakalı otomobil hızla arkadan çarptı. Yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra şarampole uçan araçta sıkışan Sait Pakyürek olay yerinde yaşamını yitirdi. Hurda yığınına dönen ve adeta yarısı iç içe geçen araçta sıkışan İnşaat ustası Tevfik Kurtulmuş ise Bursa Sivil Savunma Arama Kurtarma ekibinin gayretleriyle araçtan çıkarıldı. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Kurtulmuş müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çarpma sonrası yaklaşık 30 metre sonra durabilen diğer araçtaki Ümit Oğuz Şengün ve Ülkü Türkoğlu da yaralandı.

Yaralılar Karacabey Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, 22'nci dönem Bursa Milletvekili Niyazi Pakyürek'in dayısı Sait Pakyürek'in yakınları olay yerinde büyük üzüntü yaşadı.

Kazayla ilgili soruşturmaya Karacabey Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.