Karacabey’de pandemi denetimleri aralıksız sürüyor

*Karacabey’de pandemi ile mücadele tüm hızıyla sürüyor. Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Karacabey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, pazar yeri içerisinde sosyal mesafe ve maske denetimi gerçekleştirdi.

Ülkemiz ve dünya genelinde olduğu gibi Karacabey’de de Covid-19 pandemisiyle mücadele hız kesmiyor.

Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Karacabey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, pazar yeri içerisinde sosyal mesafe ve maske denetimi gerçekleştirdi.

Gerçekleşen denetimlerde, salgınla mücadele noktasında tedbirlere uyulup uyulmadığı kontrol edilirken, kurallara uymayanlar hakkında gerekli uyarılar yapıldı.

Hepimizin ortak mücadelesi gerekli

Karacabey’de pandemiyle mücadelede denetimlerin tüm hızıyla devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Ali Özkan, “Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi ile mücadelede zaman, birlik zamanı. Tüm insanlık olarak birlikte mücadele edersek, kurallara harfiyen uyarsak, inanıyorum ki virüsün etkisi de azalarak bitecek. Bu yüzden de herkesin sorumluluğunun farkında olması ve önce kendi, sonra da toplum sağlığı için mücadele etmesi gerekiyor. Bu anlamda bizler, kent genelinde denetimlerimizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.