Karacabey’de nefes kesen kovalamaca

Bandırma'da silahla yaralama olayına karıştığı iddia edilen 10 AHT 70 plakalı aracın Karacabey'e geleceği ihbarını alan polis ekipleri ilçe girişinde yolu kesti. Terminal girişinde ve Soğan Pazarı kavşağında polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya devam eden araçla polis ekipleri arasında kovalamaca başladı. Canbolu Köprüsü yoluna giren aracı bulan polis ekipleri, otomobilin etrafını sararak sürücü Ş.G.'yi (31) etkisiz hale getirdi.

Ş.G.'yi gözaltına alan ekipler, araç içinde bacağından vurulmuş ve başından yaralanmış bir kişi daha olduğunu gördü. Polis, hemen olay yerine sağlık ekiplerini çağırdı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bursa Tıp Fakültesi'ne sevk edilen yaralının Fatih Ö. (33) olduğu tespit edildi. Şahsın ilk ifadesinde tanımadığı biri tarafından vurulduğunu ve yanında bulunan Ş.G.'nin kendisini kurtardığını söylediği belirtildi.

Polis ekipleri çevrede yaptıkları araştırmada, otların arasına atılmış iki adet tabanca buldu. Arabada yapılan aramada ise bir adet sopa, bir miktar ziynet eşyası ve 230 dolar para ele geçirildi.

Hakkında arama kararı bulunan Ş.G., Bandırma'dan gelen polis ekiplerine teslim edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.